Cum sa?

Cum ii arat ca il/ o plac?

Scris de: Ana Burdusel | 10.09.2011

Cum ii arat ca il/ o plac?
 
Cum poti sa faci acest lucru? Iata cateva sugestii:
 
- il/ o privesti mai des si faci in asa fel incat sa iti surprinda privirea de cateva ori
- ii zambesti mai des
- ii pastrezi loc langa tine sau te asezi langa el/ ea cand sunteti intr-un grup mai mare de prieteni
- te oferi sa ii dai o mana de ajutor, cand are nevoie
- il/ o asculti cu atentie, ori de cate ori poveste ceva
- ii pui intrebari, ca sa afli mai multe despre el/ ea
- ii ceri parerea in chestiuni care tin de tine – ce tunsoare ti se potriveste, ce carte sa citesti, ce sa alegi intre doua variante oarecare etc.
 

Ce-i mult strica. Ai grija sa nu pari disperat/a!

 
Scopul acestor actiuni este sa ii dai de inteles ca il/ placi, pentru ca mai tarziu sa poti sa ii propui sa fiti impreuna. Asa ca ai mare grija ce faci acum, ca sa nu iti compromiti toate sansele. Este ok sa iti arati interesul pentru persoana care iti place, dar nu confunda cu a o sufoca! 
 
Secretul succesului, in aceasta  etapa, este sa fii subtil. Sa ii dai de inteles ca il/ o placi, dar sa nu il/ o faci sa fie sigur/ a de asta, pentru ca daca  te va vedea la picioarele lui/ ei, isi va pierde interesul pentru tine.
 
Deci ai grija sa nu devii agasant/a. Nu roi tot timpul in jurul lui/ ei si nu sari ca ars sa ii faci toate poftele, crezand ca asa il/o cuceresti. Nu da sfoara in tara ca iti place de el/ea, ca daca oricum stie tot cartierul, nu mai are rost sa faci toate cele de mai sus.  Ar fi bine ca la inceput sa stiti doar voi doi ce se petrece, sa fie jocul vostru, nu sa implicati toti prietenii si amicii, vecinii si colegii de liceul. Deci nu pune prea multe intrebari despre el/ ea si nu incerca sa ajungi la persoana de care iti place prin intermeniul prietenilor lui. Fa totul cu masura!
 
Si tot timpul  fii natural/a! Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, doar ca sa te remarce, pentru ca e important ca persoana cu care vei fi sa te placa pe tine, nu o imagine falsa pe care ai folosit-o. 
 
Lucrurile nu sunt chiar atat de dificile pe cat par, asa ca fa-ti curaj sa pui planul in aplicare. Si scrie-mi sa imi povestesti cum a fost!
 

Pagina: 1 | 2

Tags: dragoste, iubire, iubirea la adolescenti, sfaturi, relatii, prieteni, teama de esec, site adolescenti

Articole similare

Cum să îți convingi părinții să îți ia un animal

Cum sa?

Mai devreme sau mai târziu, indiferent că o faci din proprie inițiativă sau sub influența colegilor de școală/prietenilor, o să ai Vezi tot

Cum sa ne pensam corect

Cum sa?

Impactul pe care forma sprancenelor il are asupra fizionomiei fiecarei persoane este foarte puternic. Nici o alta trasatura nu influenteaza la Vezi tot

Cum sa ne ingrijim tenul gras?

Cum sa?

Adolescentii se confrunta foarte des cu probleme legate de ten, specifice varstei, si in special cu un ten gras. Acesta prezinta Vezi tot

Cum sa ai propriul spa la tine acasa?

Cum sa?

Din cand in cand, mai ales femeile, simt nevoia de “some ME time”.Adolescentele nu sunt, fireste, o exceptie. Pe de alta Vezi tot

Cum sa rezisti tentatiei de a incerca drogurile?

Cum sa?

Si tu ai amici sau ai auzit de colegi care se drogheaza. In mare, acestia sunt impartiti in doua categorii – Vezi tot

Page Rank