Cum sa?

Cum să arăţi fresh după o noapte de party

Scris de: Andreea Baluteanu | 17.02.2012

Cum să arăţi fresh după o noapte de party

Ştii şi tu cum e: ajungi la petrecere, promiţându-ţi că nu vei întrece măsura şi că vei merge la culcare în timp util pentru somnul de frumuseţe, dar aproape întotdeauna gândurile cuminţi cu care ai plecat de acasă iau foc pe ringul de dans. Doar o dată eşti tânără, poţi să dansezi în neştire, să flirtezi cu tipi interesanţi şi să râzi cu gura până la urechi de bufonul clasei care a uitat să îşi mai numere paharele.

Să fii adolescent înseamnă să incluzi în albumul cu amintiri al vieţii cel puţin o noapte nebună de party. Şi să îţi ştergi definitiv din memorie dimineaţa de după, cu ochii umflaţi şi cearcăne viole(n)te, când singura dorinţă pe care o poţi concretiza e de a te scufunda în moliciunea pernii cel puţin până la orele amiezii. Scenariul ideal presupune ca după o noapte de party să ai cel puţin o zi de odihnă, în care să dormi nestingherită şi să fii hrănită la pat cu cele mai delicioase gustări. Dar ce faci când, oricât de crud ar suna, trebuie să te ridici din pat pentru vizita săptămânală la bunici sau pentru meditaţia la mate? Sau, şi mai îngrijorător, pentru prima întâlnire cu frumuşelul cu care te-ai giugiulit o noapte întreagă? Avem însă câteva trucuri preţioase care ne vor face să arătăm proapete, ca scoase din cutie după cel mai nebun party. Pentru că suntem fete, şi cu asta ne ocupăm. Enjoy!
 

La distracţie înainte, la ten obosit înapoi
 

Magia de a dansa până la epuizare, de a nu îţi păsa de nimic şi de a face cele mai nebuneşti lucruri pentru că te simţi liberă şi indestructibilă e contagioasă. Poţi să te duci fără chef la party şi să te surprinzi dansând lasciv pe ultima piesă a Rihannei. Chiar şi în focul celei mai tari petreceri ar trebui însă să îţi aminteşti să te distrezi...cu cap. Alcoolul, muzica la maxim şi frumuşelul care îţi face ochi dulci te vor convinge să îţi descătuşezi emoţiile, să fii cuceritoare şi spontană, ceea ce în esenţă e un lucru bun. Cum TV-ul ne povesteşte însă zilnic că excesele de tot felul dăunează grav sănătăţii, e foarte bine să conştientizezi riscurile la care te supui, iar dacă simţi că ai întrecut măsura sau că un anumit gest te face să te simţi inconfortabil, cel mai bine e să îţi chemi o prietenă la o gură de aer curat şi să reflectezi dacă tu, cea zdrobită de mahmureală a doua zi, vei mai fi la fel de încântată de aventurile care acum îţi fac cu ochiul.

Articolul de faţă nu e însă un manifest pentru distracţia înţeleaptă, ci un ghid  pentru un ten strălucitor post party. Prin urmare, mă voi limita la a te îndemna să consumi un pahar mare de apă pentru fiecare de alcool şi să nu pleci la chef fără a mânca nimic în prealabil. În rest, voie bună pe toată linia!

Odată ajunsă acasă, vezi cu ochi buni numai patul apetisant, în care plănuieşti să te scufunzi, legănată de ritmul din mintea ta, alunecând ca vrăjită pe podeaua rece care îţi mângâie picioarele obosite, dar mulţumite. Stop! Două gesturi minore, care nu îţi vor lua mai mult de cinci minute, te vor scuti de multe neplăceri dimineaţa următoare şi vor fi un pas în plus spre un ten proaspăt şi odihnit.

Începe prin a-ţi curăţa tenul; şerveţelele demachiante sunt o adevărată minune a cosmeticii atunci când fiecare nerv din trupul tău refuză să te ducă până la baie şi să scotocească ameţit prin marea de cutiuţe, borcănaşe şi tuburi cosmetice. Pielea ta e şi aşa în convalescenţă după atacurile la care a fost supusă de machiaj, fumul de ţigară, deshidratearea şi alcoolul din cocktailurile cu care barmanul te-a ispitit întreaga noapte. Pentru a-şi exercita funcţiile eficient pe timpul nopţii, curăţarea tenului e un pas obligatoriu. Apoi poţi trece la aplicarea unei creme super hrănitoare, pe care o întinzi cu un masaj uşor; acesta îşi va face efectul în timpul nopţii şi tu vei merge la culcare împăcată că ţi-ai făcut treaba.
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: petrecere/party, trucuri ca să arăţi fresh după party, noapte de dans, ten proaspăt şi odihnit;

Articole similare

Cum sa imi fac prieteni?

Cum sa?

Trecerea de la copilarie la adolescenta, schimbarea scolii generale cu liceul, racirea legaturilor cu vechii prieteni aduc adolescentul in situatia de Vezi tot

Cum sa iti ajuti prietenul la nevoie?

Cum sa?

Prietenul la nevoie se cunoaste! Toata lumea stie asta! Teoretic! Te-ai intrebat insa daca tu esti un prieten adevarat? Stii cum Vezi tot

Cum sa ai propriul spa la tine acasa?

Cum sa?

Din cand in cand, mai ales femeile, simt nevoia de “some ME time”.Adolescentele nu sunt, fireste, o exceptie. Pe de alta Vezi tot

Cum sa-ti gestionezi furia?

Cum sa?

Adolescenta e o perioada a sentimentelor traite la intensitate maxima, chiar si a celor negative. Alaturi de sentimentul de bucurie, tristete, Vezi tot

Cum să fii hip și cum putem fi hipsteri?

Cum sa?

Oare ce vrea să însemne acest trend ce ne incojoară in ultima vreme, și de ce ai vrea să fii hip, Vezi tot

Page Rank