Cum sa?

Cum să te îmbraci bine pe bani puţini

Scris de: Andreea Baluteanu | 03.05.2012

Cum să te îmbraci bine pe bani puţini

Amintirea primei iubiri se împleteşte cu foşnetul rochiei purtate când l-ai văzut întâia oară. Eşti convinsă că dragostea picură prin cutele unei eşarfe înflorate şi că o pereche de pantofi îţi poate schimba ziua. Dacă oftezi dramatic în faţa vitrinelor găzduind noile colecţii, mai ceva ce Fetiţa cu chibriturile, iar portofelul tău nu se împacă deloc cu poftele tale vestimentare, atunci articolul de faţă a fost scris special pentru tine.

Într-adevăr, pentru a arăta mereu ca scoasă din cutie, ai nevoie de unele investiţii în garderoba ta. Asta e vestea rea. Vestea bună e că o fată deşteaptă se va putea îmbrăca bine întotdeauna, indiferent de buget, pentru că stilul se învaţă, nu se cumpără. Cu un pic de inteligenţă, grijă şi multe magazine colindate în balerinii bătătoriţi, te vom învăţa cum să ai haine fabuloase pe bani puţini.
 

Stilul cu shopping inteligent se ţine
 

De câte ori nu ţi-ai dat banii pe o pereche de pantofi scumpi, pe care nu i-ai purtat niciodată? Da, frumuseţea cumpărăturilor stă în fiorul unui articol special, dar dacă vrei să te îmbraci bine pe bani puţini, atunci trebuie să înveţi să silabiseşti hotărât „shopping inteligent” de câte ori zeul achiziţiilor nebune îţi şopteşte tentant la ureche.

Shoppingul inteligent presupune căutare şi cumpătare. Articolele scumpe, de firmă, pot fi cumpărate la jumătate de preţ din magazine mai mici. Piesele la care nu poţi face rabat de calitate şi în care merită să investeşti: jeanşi simpli, închişi la culoare, o cămaşă albă, un sacou cambrat, o rochie care să te pună în valoare, tricouri colorate şi uni. Sparge puşculiţa pentru accesorii, nu sunt scumpe, în shimb sunt subapreciate, pentru că pot transforma cea mai banală ţinută într-una senzaţională.

Profită la maxim de reduceri! Încearcă să fii prezentă de la prima oră şi investeşte în piesele de bază de mai sus, pe care acum ţi le poţi permite. Nu cumpăra doar pentru că e o ofertă de neratat! Ai liber la pantofi şi genţi, cu cât sunt mai variate, cu atât se înţeleg mai bine cu must-urile de mai sus! Un sfat: nu cumpăra pantofii la sfârşitul zilei, vei avea picioarele umflate şi te vei trezi mai târziu că fabuloasele achiziţii îţi sunt...mari.

Un adevărat miracol, pentru care mulţumim zeului comerţului, sunt outleturile. Marile firme depozitează acolo piesele rămase în magazine la sfârşitul sezonului, la preţuri extrem de mici. Dacă ai pus ochii pe un articol pe care nu ţi-l permiţi nici la reduceri, outleturile ar putea fi răspunsul tău.

Să nu uităm nici de Miniprix, unde poţi găsi haine şi accesorii de la diverse firme de mall, la preţuri mici. Cu puţin noroc, chiar în timpul sezonului lor de glorie!
 

Economie, SH e numele tău!
 

SH, prescurtarea de la second hand, e unul dintre secretele cunoscute de majoritatea fetelor bine îmbrăcate. Dacă nu ai pus încă piciorul într-unul, află că trebuie să o faci, pentru că fanele lui îţi promit o garderobă invidiată de restul suflării feminine.

Haine de firmă la preţuri incredibile, de calitate, pantofi de designer pe care nu ai pune mâna nici după câteva luni bune de economii, aşteaptă cuminţi să fie repurtate. Da, e adevărat, e vorba de mâna a doua, dar atunci când dai peste un sacou Chanel abia atins de trecerea timpului, ce mai contează? Tipsuri: caută cu atenţie comorile îngropate, SH-ul e un templu al răbdării. Piesele trebuie să fie în stare bună, fii atentă la cusături, la nasturi şi la eventualele aplicaţii şi detalii. Sub nicio formă nu uita să speli articolele înainte de a le purta!

Interesează-te de cel mai apropiat SH din oraşul tău şi spor la cumpărături!
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: cum să te îmbraci bine pe bani puţini, haine, garderobă şi stil la preţuri mici, second hand, vintage, shopping/cumpărături inteligente, tips

Articole similare

Cum sa iti ajuti prietenul la nevoie?

Cum sa?

Prietenul la nevoie se cunoaste! Toata lumea stie asta! Teoretic! Te-ai intrebat insa daca tu esti un prieten adevarat? Stii cum Vezi tot

Cum să ieşi dintr-o situaţie penibilă?

Cum sa?

 Cu toţii trecem prin ele, la un moment dat, în viaţă. Ne ferim, pentru că pot ucide din faşă şi cea Vezi tot

Cum sa organizezi o petrecere de Revelion de neuitat?

Cum sa?

Petrecerea de Revelion e fara indoiala una dintre cele mai importante surse de distractie. Petreci timp important imaginandu-ti cum va arata Vezi tot

Cum să avem o piele frumoasă în sezonul rece!

Cum sa?

 Hidratarea – primul pas al frumuseții!   Dacă în sezonul cald spuneam că o piele hidratată este o piele frumoasă, acum, în sezonul Vezi tot

Cum sa scap de cosuri?

Cum sa?

E frumoasa adolecenta si te bucuri de ea la maxim, dar, cum o bucurie nu vine niciodata singura, odata cu ea Vezi tot

Page Rank