Cum sa?

Cum să te machiezi ca Selena Gomez

Scris de: Andreea Baluteanu | 14.05.2012

Cum să te machiezi ca Selena Gomez

Tânăra de aproape 20 de ani cântă, dansează, joacă în filme şi se implică în campanii umanitare. Pe scurt, un adevărat idol al adolescenţilor de pretutindeni.
Dacă şi tu o admiri pe bruneta de la Disney, ţi-am pregătit un mic ghid de     make-up inspirat de look-ul Selenei. Înarmează-te cu pensule, truse de farduri şi mascara ta preferată pentru a arăta ca iubita lui Justin Bieber!
 

Look-ul de zi al unei prinţese pop
 

Selena abordează un look casual, simplu de executat, atunci când e fotografiată de paparazzi prin Hollywood. Nepretenţios, delicat şi atât de light, încât te vei îndrăgosti de el cât ai zice „Waverly Place”. E perfect pentru şcoală, o plimbare prin parc sau o sesiune fructuoasă de shopping.

În primul rând, ai grijă ca tenul tău să fie bine curăţat şi hidratat înainte de a trece la treabă, o regulă de care e musai să ţii cont de fiecare dată când te machiezi, pentru a evita neatractivul efect de mască al pielii uscate, cu reziduuri de la fostele sesiuni de make-up.

Selena se mândreşte cu un ten curat, uniform, cu o strălucire naturală şi mult dorita nuanţă măslinie pe care noi, fetele palide, o dorim cu atâta ardoare. Pentru un look natural, de zi, ea nu foloseşte fond de ten sau pudră, ci îşi lasă tinereţea să strălucească la adevărata ei valoare.

Fă rost o cremă de faţă colorantă, cu efect nuanţator, care să îţi asigure acea piele sărutată de soare, atât de yummy! Aplică un strop de corector pe imperfecţiuni şi uniformizează-l cu degetele sau cu o pensulă, apoi puţin anticearcăn pentru o privire luminoasă şi gata, tenul tău e pregătit să iasă în lume. La nevoie, poţi apela la un strat de fond de ten, dar foloseşte unul uşor, cu particule luminoase, pentru a obţine înfăţişarea proaspătă a Selenei. Dacă ai tenul gras, un pic de pudră presărată pe zona T va ţine la distanţă luciul inestetic. 

Foloseşte un fard de pleoape nude, în funcţie de culoarea ochilor tăi, şi aplică apoi un singur strat de rimel pentru a-ţi pune privirea în evidenţă. Un strop de iluminator în colţul intern al ochilor şi sub arcade te va face să arăţi ca după magicul somn de frumuseţe.

Pentru a-ţi completa look-ul de zi à la Selena, aplică un blush cremos, în nuanţa piersicii pe pomeţi, şi un luciu de buze incolor. Asortează-ţi prospeţimea din obraji cu un outfit drăgălaş şi lasă-ţi părul liber sau prins într-o coadă de cal lejeră.
Nu mai lipseşte decât cel mai larg zâmbet din colecţia ta şi eşti gata de semnat autografe, miss Gomez! Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: cum să te machiezi ca Selena Gomez, ten şi make-up, adolescenţi, machiaj de zi/seară;

Articole similare

Cum să-ţi stăpâneşti emoţiile negative

Cum sa?

Nu există adolescent/ă care să nu fi simţit emoţii negative, având în vedere că ele se fac simţite încă din copilărie. Vezi tot

Cum să te îmbraci bine pe bani puţini

Cum sa?

Amintirea primei iubiri se împleteşte cu foşnetul rochiei purtate când l-ai văzut întâia oară. Eşti convinsă că dragostea picură prin cutele Vezi tot

Cum sa aratam bine de revelion?

Cum sa?

Orice adolescenta asteapta revelionul, pentru ca este o ocazie minunata pentru a socializa si a aborda un look mai special decat Vezi tot

Cum să te trezeşti mai uşor dimineaţa

Cum sa?

 Ţi-e greu să te trezeşti dimineaţa, iar patul călduros se transformă în cea mai mare ispită cu care te-ai confruntat vreodată? Vezi tot

Cum să eviţi să fii o victimă a modei

Cum sa?

Îţi place să fii la curent cu ultimele tendinţe din modă şi nu te poţi abţine să nu cumperi cât mai Vezi tot

Page Rank