Cum sa?

Cum sa transformi o relaţie de prietenie într-o poveste de dragoste

Scris de: Andreea Baluteanu | 30.09.2013

Cum sa transformi o relaţie de prietenie într-o poveste de dragoste

 Eraţi cei mai buni amici, când, deodată, s-a întâmplat. Pe neaşteptate, zâmbetul său a început să îţi trezească fluturaşi în stomac, iar gropiţele din obraji să-ţi pară cel mai dulce lucru din lume. Şi atunci ai dat piept cu halucinantul adevăr: te-ai îndrăgostit de prietenul tău cel mai bun. 

 
Rămâi alături de noi, în rândurile ce urmează, pentru a afla cum poţi transforma relaţia voastră de prietenie în cea mai aprinsă poveste de dragoste!
 

Prietenia şi fiorii dragostei

 
Prima condiţie în a clădi o dragoste puternică pe bazele unei prietenii sincere? Temelia amiciţiei trebuie să fie solidă. Cu alte cuvinte, înainte de a-i deveni jumătate, asigură-te că îi eşti cea mai bună prietenă!
 
Poate fi destul de dificil, atunci când inima îţi tresaltă la fiecare cuvânt pe care îl rosteşte şi tot ceea ce îţi doreşti e să te afunzi în braţele lui. Trebuie să ţii însă cont că, cel mai probabil, el nu te priveşte cu aceeaşi ochi adumbriţi de dragoste, iar a-i mărturisi caldele sentimente din postura de tovarăşă de gaşcă poate să nu aibă cele mai romantice urmări.
 
În aceste condiţii, începe prin a-i deveni acea prietenă de care nu se poate lipsi. Ascultă-l, oferă-i cele mai bune sfaturi şi arată întotdeauna cât de tare îţi pasă de el. Devino acea fată pe care o sună nu numai atunci când a dat-o în bară, dar şi atunci când e în al nouălea cer. 
 
Etapa prieteniei absolute poate mirosi a amăgire şi poate presupune provocări la care nu te-ai aşteptat, dar crede-ne, în cazul în care eşti absolut convinsă că, din partea lui, la mijloc e doar amiciţie, e cea mai bună cale de a te apropia de el.
 
Pasul 2? Vorbeşte-i despre tine. E momentul să devii mai mult decât tipa cu care iese la o bârfă, în faţa blocului. A-l face părtaş la cele mai intime visuri, la cele mai ascunse dorinţe, îl va face să conştientizeze că eşti mai mult decât fata cu care împarte câteva clipe de fun. Povesteşte-i despre cursul de make-up la care vrei să te înscrii sau despre poeziile pe care le migăleşti în caieţelul ascuns sub pat. Îşi va dori să te cunoască mai bine, garantat.
 

Primele scântei ai amicilor care nu mai sunt amici

 
Prima etapă din circuitul relaţiei de prietenie care va deveni poveste de dragoste e esenţială, dar, prelungită prea mult, îşi poate pierde sensul şi îşi poate rătăci scopul. Dacă petreci prea mult timp fiind cea mai bună prietenă a lui, rişti să reaşeze primele scântei de interes pe făgaşul amiciţiei.
 
Odată ce i-ai captat atenţia, e cazul să pui la bătaie armele flirtului. Cu atenţie însă, pentru că vorbele dintr-odată prea dulci pot transforma interesatul „cine ştie” în tragicul „fugi! tocmai ai fost...păcălit”. 
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: cum transformi o relaţie de prietenie într-una de dragoste, ce faci când te îndrăgosteşti de prietenul tău cel mai bun, cum să îl faci pe prietenul tău să se îndrăgostească de tine, iubire, sentimente, adolescenti

Articole similare

Cum să scapi de un admirator insistent

Cum sa?

Florile tale preferate, aşteptându-te cuminţi în faţa uşii, în fiecare dimineaţă. Bomboane de ciocolată, cadouri neaşteptate, mesaje secrete şi jurăminte de Vezi tot

Cum să ieşi dintr-o situaţie penibilă?

Cum sa?

 Cu toţii trecem prin ele, la un moment dat, în viaţă. Ne ferim, pentru că pot ucide din faşă şi cea Vezi tot

Cum sa ne ingrijim tenul gras?

Cum sa?

Adolescentii se confrunta foarte des cu probleme legate de ten, specifice varstei, si in special cu un ten gras. Acesta prezinta Vezi tot

Cum să avem o piele frumoasă şi sănătoasă?

Cum sa?

 Pielea este cel mai mare organ din întreg organismul, reprezentând practic îmbrăcămintea corpului nostru şi trebuie să avem grijă de ea Vezi tot

Cum să ne epilăm corect?

Cum sa?

Soarele a început să ne zâmbească tot mai mult și am schimbat repede hainele groase cu rochițe, fustițe și pantaloni scurți. Vezi tot

Page Rank