Despre tine

Trucuri pentru a avea buze senzuale

Scris de: Larisa Lazaroiu | 25.01.2013

 Trucuri pentru a avea buze senzuale


Zi de zi te analizezi în oglindă. Îţi studiezi fiecare zâmbet, fiecare privire şi îţi place să-ţi pui în valoare feminitatea. Şi cum poţi face asta fără să acorzi şi buzelor tale atenţie?

Ţine minte: buzele senzuale îţi pun în valoare feminitatea. Ia exemplu de la nenumăratele femei ce păşesc pe covorul roşu, şi nu numai. Ei bine, pentru a-ţi pune şi tu în valoare buzele, am pregătit 3 trucuri esenţiale care le va face să arate perfect.  

Exfolierea
După cum ştim deja, exfolierea ajută foarte mult la redarea aspectului sănătos al pielii. La fel se întâmplă şi în cazul buzelor. Cea mai simplă metodă este, însă, exfolierea buzelor cu ajutorul zahărului. Zahărul este cel mai eficient produs când vine vorba de exfoliere, deoarece conţine cristale benefice pentru pielea noastră.
Este importantă o exfoliere naturală, deoarece buzele au nevoie de o îngrijire specială, mai ales pe timpul sezonului rece.
Ai grijă! Înainte de a le exfolia, asigură-te că le-ai curăţat în prealabil de orice urmă de ruj.

Hidratarea
Când spunem “hidratare”, primul lucru la care ne gândim este.. apa. O problemă a sensibilităţii accentuate a buzelor o poate reprezenta consumul redus de apă. Nu degeaba ni se recomandă să consumăm minimum 2 litri de lichide în fiecare zi, nu-i aşa? De asemenea, e recomandat să consumăm fructe şi legume, deoarece au un număr ridicat de vitamine, benefice în hidratare.
Ai grijă, însă, şi la hidratarea din exterior! Cu ajutorul unui balsam cu efect de hidratare vei oferi protecţie de durată împotriva uscării buzelor.
Ţine minte: mierea, laptele şi uleiul de măsline fac minuni!

Machiajul
După exfoliere şi hidratare, este timpul pentru strălucire!
Începi machiajul buzelor, prin aplicarea unei picături de fond de ten, pentru a menţine rezistenţa rujului. În continuare, aplică rujul de o culoare nu prea stridentă, dar care să-ţi accentueze forma buzelor. Ai grijă să nu faci exces, deoarece aspectul natural este mult mai plăcut.
 

La sfârşit, foloseşte un luciu hidratant de o culoare neutră, care va spori strălucirea şi volumul, rezultând astfel un aspect senzual, ce va atrage privirile tuturor.
Nu ştii ce tip de machiaj ţi se potriveşte? Uite aici câteva sfaturi:
    -dacă ai buzele prea subţiri, conturează gura cu ajutorul unui creion de buze, depăşind puţin linia buzelor. Aplică, apoi, ruj de o culoare vie, finalizând machiajul cu ajutorul unui gloss strălucitor.
    -dacă ai buzele prea mari, conturează gura, depăşind linia buzelor, însă, cu 5 mm mai înăuntru. Este indicată aplicarea unui strat subţire de ruj, de o culoare deschisă.

Ponturi:
   -dacă ai buzele “crăpate”, încearcă să eviţi alimentele fierbinţi, sărate, piperate sau acre.
   -alege-ţi cu grijă produsele de îngrijire, pentru a nu obţine efectul contrar aşteptărilor tale. Cele mai bune sunt produsele naturale, pe bază de miere, lapte şi ulei de măsline.
   -vitamina B „joacă” un rol important în hidratare. Aceasta se găseşte în cereale, varză, migdale, iaurt, brânză..
   -ţine minte că radiaţiile solare dăunează pielii, indiferent de anotimp.
   -mitul cum că pasta de dinţi ajută la hidratare este fals. Acesta duce la aspectul „crăpat” al pielii, şi chiar al buzelor. 

Tags: trucuri pentru a avea buze frumoase, buze senzuale, feminitate, hidratare, balsam;

Articole similare

Ajutor! Sunt nehotarat/ă

Despre tine

Rochia roşie sau cea albă? Prânz cu fetele în oraş sau un film cu iubitul? Îngheţată de ciocolată sau vanilie? Fotbal Vezi tot

Ajutor! Mă mut!

Despre tine

Nimănui nu îi e ușor să se mute și să lase în spate tot ce îi este familiar, în același timp Vezi tot

Tulburările hormonale la adolescenți

Despre tine

Hormonii sunt foarte importanți în menținerea sănătății organismului, atât fizice, cât și emoționale. Când apar fluctuații la nivel hormonal, pot fi Vezi tot

Mama nu imi accepta prietenii

Despre tine

Esti fericit ca ti-ai facut noi prieteni si ca, in sfarsit, ai scapat de singuratate si ai gasit niste oameni cu Vezi tot

Mituri despre culoarea ochilor

Despre tine

 Ochii fac parte din tot ceea ce ne reprezintă în fața lumii alături de chip sau acțiunile noastre, privirea este un Vezi tot

Page Rank