Despre tine

Ce spun accesoriile tale despre tine

Scris de: Andreea Baluteanu | 07.10.2013

Ce spun accesoriile tale despre tine
Completeată outfitul perfect, te scot din anonimat, vorbesc despre tine şi pentru tine. Accesoriile sunt unele dintre cele mai bune prietene ale unei fete, chiar dacă nu sunt nici pe departe ornate cu diamante sau safire.
 
Şi totuşi, ce spun ele despre tine? Rămâi alături de noi pentru a afla, din rândurile care urmează, dacă vorbeşti aceeaşi limbă cu perechea ta de cercei preferată.
 

Coliere statement şi brăţări masive, încotro?

 
Atunci când vine vorba de accesorii, e uşor să alegi. Le iei întotdeauna pe cele care tronează maiestuos pe primele pagini ale revistelor şi strălucesc ademenitor în rafturile magazinului tău preferat. De la coliere statement, adevărate opere de artă, la un şirag de brăţări glam şi cercei bijuterie, până la platforme ultrachic si fabuloşii stilettos, dressingul tău este împânzit cu itemuri de colecţie, pe care le asociezi celor mai in ţinute, până ce ies din ochiul vigilent al modei.
 
Ce spune ele despre personalitatea ta? Eşti o fată preocupată de imaginea ei, căreia îi place să fie în centrul atenţiei, să fie admirată şi invidiată. Sociabilă şi uşor de remarcat, ai puţini prieteni, dar un car de admiratori şi jonglezi admirabil cu reprezentanţii sexului opus. În dragoste, tinzi să fii prea preocupată de tine, iar dacă nu îţi vei găsi un băiat la fel de captivat de cele mai noi tendinţe, poţi părea uşor superficială. Ai grijă! Rişti să te iei prea în serios şi să pierzi tot fun-ul jocului de-a moda, iar a te transforma într-o Paris Hilton mioritică nu e neapărat un compliment.

Eşarfe înflorate, cercei cu pene şi coliere lungi, lungi

 
Dacă cele de mai sus sunt preferatele tale, atunci eşti o mândră reprezentantă a noului hippie, intitulat mai rafinat, boho chic. Nicole Richie şi Sienna Miller ar merge bucuroase la o cafea cu tine, împărtăşind tipsuri pentru cel mai cool stil. 
 
Ce spun accesoriile despre tine? Inteligentă şi sociabilă, îţi place să îţi faci prieteni noi şi eşti o foarte bună ascultătoare, motiv pentru care toţi te vor adora, instantaneu. Da, probabil şi noul tău colier cu semnul păcii are partea lui de „vină” pentru dragostea mulţimilor, dar adevărul e că personalitatea ta deschisă, înţelegătoare şi tolerantă face cele mai multe victime. Mai presus de toate, iubeşti libertatea şi confortul pe care o pereche de sandale cu talpă ortopedică şi o eşarfă vaporoasă le aduc. În dragoste, eşti caldă şi afectuoasă, oferindu-i prietenului tău toată intimitatea de care are nevoie. Atenţie însă, lipsa ta de griji poate fi adesea interpretată drept nepăsare şi lipsă de preocupare.
 

IT-bags, accente minimaliste şi accesorii minuscule

 
Dacă adori colierele fine, inelele şi brăţările desprinse parcă din marele muzee de artă, minuscule, dar extrem de valoroase, pe care le porţi pe post de accente ale ţinutei, atunci eşti norocoasa posesoare a unuia dintre cele mai rafinate simţuri estetice. Adeptele minimalismului în accesorii sunt elegante, sofisticate şi aflate, fără îndoială, pe o treaptă superioară nouă, muritorilor de rând. 
 
Cum îţi modelează ele caracterul? Îţi place arta, eşti rezervată, dar nu timidă, iar compania ta nu e de nasul oricui. Ai putea vorbi ore în şir cu Keira Knightley despre creaţiile Chanel, iar dictonul less is more e pus la loc de cinste. În dragoste, nu îşi exteriorizezi zgomotos sentimentele, dar eşti capabilă de o iubire intensă. Alături de, bineînţeles, un tip care ştie să aprecieze muzeele şi să discearnă o operă de artă veritabilă de un fals vulgar. Atenţie! Te supui riscului de a părea prea preţioasă, iar pământenii de rând vor fi tentaţi să te priverască, să te admire şi...atât.
 

Cercei înfloraţi, eşarfe vaporoase şi coliere delicate

 
Dacă rochiile sunt piesa ta vestimentară preferată, iar accesoriile dantelate, eşarfele înflorate, cerceii delicaţi şi brăţările de poveste sunt confesoarele tale de seamă, eşti o romantică incurabilă. Cheam-o pe Taylor Swift la depănat istorisiri de dragoste şi vă veţi înţelege de minune. 
 
Eşti caldă, visătoare şi sensibilă, adesea nostalgică şi uşor timidă. Imaginaţia e punctul tău forte, iar modul creativ în care asortezi un colier cu pandantiv inimioară, închizând fotografia celor drag, cu brăţara pe care ţi-a dăruit-o bunica, la aniversarea celor 18 ani, te face absolut delicioasă. Oamenii te plac pentru că vezi ce-i mai bun în ei şi ai întotdeauna un zâmber optimist întipărit pe faţă. În dragoaste, dai totul şi aştepţi în schimb cea mai deplină iubire. Atenţie însă, există riscul de a te închide în lumea ta iluzorie, ca într-un medalion de demult, şi de a nu mai face faţă realităţii.
 

Coliere masive, brăţări cu cap de mort şi bocanci fioroşi

 
Eşti regina rockului gothic, gata să asorteze o pereche de cizme cu ţinte cu brăţări de piele şi o curea gravată cu simboluri dark. Te inspiri din stilul trupelor de rock, nimic nu te sperie, ci totul te provoacă. Dacă şi Miley şi-a descoperit pasiunea pentru rock, tu de ce nu ai face-o? 
 
Eşti curajoasă, impetuoasă şi puternică, ai mereu ceva de spus şi nu te temi să îţi faci cunoscut punctul de vedere, oricât de dur ar fi. Nu eşti regina mulţimilor, dar cei care te plac sunt puţini şi valoroşi, apreciindu-te pentru limba ascuţită şi loialitatea până dincolo de moarte. În dragoste, eşti pasională şi plină de viaţă, gata să oferi totul. În acelaşi timp însă, eşti tolerantă şi deşi posesivitatea te caracterizează, îi vei oferi celui de lângă tine libertatea de care are nevoie....de a se întoarce la tine. Rişti însă să fii percepută drept o scorpie lipsită de sentimente, mai ales de către cei care nu au resimţit niciodată dulceaţa amară a unei balade rock.
 
Despre tine ce spun accesoriile tale?

 

Tags: ce spun accesoriile tale despre tine, accesorii şi personalitate, coliere, brăţări, pantofi, genţi, aceesorii la adolescente

Articole similare

Responsabilitate şi respect. Hai sa schimbam lumea!

Despre tine

 Mereu auzim că trebuie să fim responsabili şi respectuoşi. Cum? De ce? La ce ne ajută? Foarte simplu. Ne ajută să devenim Vezi tot

Scrisoare catre adolescent. O privire in interiorul tau.

Despre tine

Draga adolescentule,  Iti voi spune ceva ce poate cunosti deja sau poate nu. Iti voi povesti despre tine, despre cum esti tu Vezi tot

Viaţa de boboc, departe de părinţi

Despre tine

 Primul an de liceu sau întâiul de facultate sunt trepte esenţiale pe scara vieţii, etape covârşitor de importante în procesul de Vezi tot

Cura de slabire- usor sau imposibil de tinut?

Despre tine

De cate ori nu ne-am dorit sa scapam de kilogramele in plus? Si de cate ori nu ne-am zis: “Gata, de Vezi tot

Tu - văzut prin ochii celorlalți

Despre tine

Adolescenții țin mult la imaginea lor, la felul cum sunt văzuți de colegii, prietenii lor și  de toți cei din jurul Vezi tot

Page Rank