Despre tine

Efectul zodiei tale

Scris de: Larisa Lazaroiu | 06.02.2013

Efectul zodiei tale

Eşti înconjurată de o grămadă de prieteni. Fiecare te priveşte din diferite puncte de vedere. Însă, puţini sunt cei care sunt cu adevărat sinceri referitor la efectul pe care-l creezi atunci când te afli în preajma lor.

Unii te consideră drăguţă, alţii te displac total. Unii se bucură să te aibă lângă ei, alţii doar se prefac.. Nu poţi şti niciodată ce gândesc cei care te cunosc, fie ei prieteni sau doar simple cunoştiinţe... Sau poţi?
Află ce gândesc ceilalţi despre tine şi cum îi influenţezi, prin intermediul zodiei tale:

Berbec
Berbecii sunt recunoscuţi pentru energia lor fizică, pentru independenţa şi curajul de care dau dovadă. Sunt siguri pe ei, iar uneori manifestă o agresivitate greu de stăpânit.
Prima impresie? Este evident că ceilalţi te consideră o persoană puternică, cu o neobişnuită siguranţă pe sine, ce duce la capăt tot ceea ce îşi propune.

Taur
Stabilitatea reprezintă un punct forte pentru cei din zodia Taur. De aceea, cei din jurul tău sunt conştienţi de răbdarea şi tenacitatea cu ajutorul cărora analizezi fiecare situaţie. Au încredere în tine, deoarece ai un simţ dezvoltat al realităţii şi îţi cunoşti foarte bine propriile limite. De asemenea, cei din jurul tău nu se plictisesc niciodată cu tine, deoarece eşti foarte sociabilă şi chiar ştii cum să te faci plăcută.

Gemeni
Pentru a caracteriza nativul Gemeni, cel mai potrivit cuvânt este “comunicarea”. Ai capacităţi excelente de comunicare şi o agilitate mentală, care te ajută să înveţi rapid. Cei din jurul tău sunt fascinaţi de creativitatea şi uşurinţa cu care priveşti întotdeauna partea plină a paharului. Iubeşti schimbările, de aceea te adaptezi uşor în orice situaţie.

Rac
“Sensibilitatea” reprezintă cuvântul cheie atunci când vrem să descriem nativul Rac. Cei din jurul tău simt o neobişnuită siguranţă când sunt cu tine. Eşti dominată de sentimente, iar prietenii tăi ştiu că eşti gata oricând să dai o mână de ajutor. Te bazezi foarte mult pe intuiţia ta,  care te avertizează deseori, deoarece ai capacitatea de a-ţi auzi vocea interioară, lucru de care mulţi nu sunt capabili.

Leu
Nativul Leu emană o deosebită siguranţă pe sine, pe baza căreia reuşeşte să strălucească în orice situaţie. Eşti mai tot timpul în prim plan, iar, cu ajutorul creativităţii de care dai dovadă, reuşeşti să îţi creezi apariţii de succes. Multe persoane vor să fie în preajma ta, deoarece cunoşti drumul către succes şi ştii întotdeauna să îţi reprezinţi interesele.


  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: efectul zodiei tale, zodie, influenta, ce gandesc ceilalti despre tine, horoscop

Articole similare

Scrisoare catre adolescent. O privire in interiorul tau.

Despre tine

Draga adolescentule,  Iti voi spune ceva ce poate cunosti deja sau poate nu. Iti voi povesti despre tine, despre cum esti tu Vezi tot

Ti-e jena sa porti ochelari? Uite cateva motive ca sa fii mandru ca esti ochelarist!

Despre tine

Primele semne ale unei vederi deficitare, incetosarea privirii si fotofobia, nu trebuie ignorate. Iar daca motivul pentru care nu va prezentati Vezi tot

Teama de eșec – obstacolul suprem?

Despre tine

Îți poți imagina o lume în care să nu existe teama de eșec? Crezi că o lume fără  acest obstacol ar Vezi tot

Despre prietenia adevarata

Despre tine

Adolescenta este despre descoperire, despre iubire si despre provocare, dar mai presus de toate, adolescenta este despre prietenie. Prietenie despre care Vezi tot

Distractie inseamna alcool? Efectele băuturilor alcoolice

Despre tine

Adolescenții se află într-o perioadă a vieții în care curiozitatea ajunge la cote maxime. Ei încearcă tot mai multe lucruri noi, Vezi tot

Page Rank