Despre tine

Talentul in randul adolescentilor

Scris de: Gherghescu Mihaela | 27.12.2011

Talentul in randul adolescentilor

Cateva exemple concrete de adolescenti talentati

 

Adrian Tutu – cine nu a auzit de castigatorul concursului “Romanii au talent”?. Acest adolescent de 19 ani din Focsani a reusit sa castige marele premiu de 120.000 de euro cu ajutorul talentului sau muzical, dar si cu ajutorul inspiratiei de care a dat dovada in scrierea versurilor.

Narcis Iustin Ianau – ocupantul locului doi al acestui concurs. Narcis a reusit sa uimeasca o tara intreaga cu vocea sa de contatenor, mai ales ca putini baieti reusesc sa ajunga sa cante in acest mod.

Cosmin Agache – adolescentul de 14 ani a fost mereu atras de beatbox, ajungand sa combine foarte bine sunetele. Acesta a surprins pe toti din jurul sau cu sunetele pe care le reproduce fara ajutorul vreuni instrument muzical.

Stefan Florescu – este un alt tanar care a reusit sa se faca admirat cu ajutorul talentului sau. La cei 18 ani ai sai, a reusit sa incante pe toata lumea prin modul cum se joaca cu mingea.
 

Trecand de la “Romanii au talent” la “Dansez pentru tine”, nu avem cum sa nu-l fi remarcat pe Edi Vasile, castigatorul sezonului 11, alaturi de Corina. Pasiunea lui de a crea si de croi haine a fost remarcata de un telespectator care l-a ajutat sa-si achizitioneze cateva utilaje performante, iar in curand tanarul isi va realiza prima colectie de haine. La cei 19 ani ai sai, Edi este extrem de talentat si la pictura. In prezent studiaza la Liceul Tonitza, la sectia Arte Plastice, in clasa a X-a.
 

Cei 20 de membri “La-la Band” sunt uniti de pasiunea pentru dans si muzica si fac parte din productia “Pariu cu viata”. Acest prim serial muzical romanesc este dedicat tuturor varstelor, de la copii la adolescent, de la tineri la batrani. Cei 20 de tineri talentati si ambitiosi sunt gata sa ia cu asalt topurile muzicale din Romania si nu numai.
 

Bogdan Ionescu – sau profesorul de origami. Micul maestru de 12 ani face origami, arta japoneza de pliare a hartiei, de la varsta de 5 ani. In tot acest timp a reusit sa realizeze peste 3000 de lucrari care sunt promovate pe blogul lui. Bogdan se bucura de o admiratie deosebita, fiind si singurul copil-artist care a avut expozitii si ateliere de origami la Muzeul National Cotroceni, la Muzeul Satului sau la Palatul Sutu. Pentru a promova aceasta arta, si-a intemeiat un club de origami “Palatul de hartie”, la care participa 15 copii cu varste intre 8 si 15 ani.
 

Bogdan Tintoi – este un pusti de 14 ani din Timisoara care a devenit campion la karate. Pe langa talentul deosebit de care da dovada in acest sport, este extrem de ambitios si c-o poveste impresionanta in spate. Bogdan a ajuns campion national chiar daca se lupta cu cancerul, i-au fost inlocuite femurul, genunchiul si tibia.
 

Lista adolescentilor talentati poate continua, poate si tu, cel care citesti aceste randuri esti talentat intr-un anumit domeniu, dar inca nu s-a auzit de talentul tau. Exerseaza mereu, nu fi timid, fa-te remarcat!

Pagina: 1 | 2

Tags: talent, adolescent, munca, copii talentati, adolescenti talentati;

Articole similare

Detoxifierea cu care trebuie să începi anul

Despre tine

Masa de Crăciun din familie, plină de alimente specifice sezonului, de la care nu te-ai putut abţine. Prăjiturile delicioase ale mamei, Vezi tot

Psihologul și terapia în adolescență

Despre tine

A merge la psiholog nu înseamnă că ai înnebunit, asa cum încă mai gândesc unii oameni care din păcate nu sunt Vezi tot

Chiar ne influențează astrele viața?

Despre tine

La începutul fiecărei zilei, fiecare dintre noi avem mici plăceri. Un bol mare cu cereale, o cafea, un ceai aromat, o Vezi tot

Modelul meu în viață

Despre tine

 Fiecare dintre noi am avut la un moment dat un model în viață. Fie că este vorba despre tata, profesorul de Vezi tot

Drumul spre autocunoastere

Despre tine

Draga adolescentule, De cand n-ai mai citit sau ascultat o poveste??? M-am decis ca astazi sa iti spun eu una, asupra careia Vezi tot

Page Rank