Dragoste

Cum sa îi atragi atenţia?

Scris de: Larisa Lazaroiu | 24.01.2013

 Cum sa îi atragi atenţia?

Erai single şi nu te aşteptai la ceva deosebit în viitorul apropiat. Însă, îl vezi întâmplător pe stradă sau pe coridorul şcolii. Ţi-a captat atenţia şi de atunci ai ştiut că trebuie să fiţi împreună. Nici nu apuci bine să te bucuri, când realitatea te loveşte şi îţi dai seama într-un sfârşit că el nici măcar nu te-a observat. Ce e de făcut?

Nu trebuie să intri în panică. Acum că el a intrat din senin în viaţa ta, fără să-şi dea seama măcar, va trebui să-l faci şi pe el conştient de intenţiile tale, nu? Evident, nu oricum. Nu ar fi frumos s-o dai în bară încă de la început. Pentru a-i atrage atenţia, am pregătit o listă de trucuri pe care ar fi bine să nu le uiţi:

Zâmbeşte!
Ori de câte ori îl vezi, just smile! Astfel, afişând un zâmbet sincer, te va considera mai atrăgătoare şi va şti cu siguranţă că eşti interesată de el. Mai mult, va crede că eşti o persoană deschisă, energică, sigură pe sine şi îl vei determina să-ţi afişeze la rândul său acelaşi gest.

Priveşte-l intens!

Nu uita, privirea face mai mult decât o mie de cuvinte, aşa că priveşte-l direct în ochi şi fă-l să înţeleagă faptul că eşti interesată de el. Nu uita să zâmbeşti în acelaşi timp, având astfel de 2 ori mai multe şanse în a te face remarcată. Încearcă să fii cât mai naturală, pentru a nu-i da impresia de falsitate.

Fii sigură pe tine!
Este foarte important să ai încredere în tine. Adoptă un mers încrezător şi un comportament calm, relaxat. Ai grijă, totuşi, să nu exagerezi, riscând astfel să obţii efectul contrar aşteptărilor tale. Nu te pierde, urmează-ţi instinctele şi ai încredere în calităţile tale! Vei vedea că va încerca să se remarce în prezenţa ta, la rândul său.

Atinge-l "întâmplător"!

Când trece pe lângă tine, atinge-l cu mâna pur şi simplu "accidental", iar dacă este nevoie încearcă să pari oarecum surprinsă. Astfel, el va fi luat prin surprindere, reacţionând într-un mod plăcut, cel mai probabil cu un zâmbet. Nu face asta de fiecare dată când îl vezi, deoarece îşi va forma o impresie deloc plăcută despre tine.

Machiază-te natural!

De asemenea, machiajul "joacă" şi el un rol foarte important. Alege un machiaj simplu, natural, dar care-ţi pune în valoare trăsăturile. O nuanţă de ruj mai accentuată, care-ţi va contura forma buzelor, o culoare a fardului de pleoape menită să-ţi pună în valoare culoarea ochilor, sunt mici trucuri care-i vor menţine privirea asupra ta mai mult timp. Adăugând şi mascara, vei obţine o privire mai pătrunzătoare. Nu încerca, însă, nuanţe stridente, cel mai important este să fii naturală.

Fii feminină!
Nimic nu-l va atrage mai mult decât feminitatea ta. Nu uita că arta de a fi feminină se găseşte în aspectul unei fete, în felul în care se poartă şi în personalitatea ei. Lasă impresia de blândeţe, delicateţe şi sensibilitate. Nici un băiat nu este atras de o fată ce dă dovadă de agresivitate masculină, aşa că pune-ţi în valoare trăsăturile, fie ele fizice sau morale pentru a crea rezultatul dorit.

Cere ajutorul prietenilor!
Dacă vrei să apelezi la mici trucuri pentru a-l cuceri, cere sfatul prietenilor. Faptul că aveţi prieteni comuni, constituie un mare avantaj, deoarece ei îţi pot dezvălui adevărata lui personalitate, dincolo de aparenţe. Prin intermediul lor, îl poţi cunoaşte, descoperind astfel primul vostru lucru în comun: prietenii.
 

Tags: cum ii atragi atentia, trucuri pentru a trage atentia, adolescenta

Articole similare

One night stand – pro sau contra?

Dragoste

I se mai spune şi aventură de o noapte şi nu este o experienţă la care se încumetă mulţi adolescenţi. Sexul Vezi tot

Iubirea – între noutate și stabilitate

Dragoste

Toți tânjim după acea persoană alături de care să simțim dragostea sub cea mai pură formă. Flirtul, privirile sfioase de la Vezi tot

Unde iti duci iubita de Valentine’s Day?

Dragoste

Alături de alegerea cadoului perfect, cea mai bună locaţie de întâlnire reprezintă una din marile dileme ce chinuie un băiat în Vezi tot

Ce îi place unei fete la un băiat?

Dragoste

Săptămâna trecută am identificat acele calităţi care îi fac pe băieţi să exclame la unison: „ea e aceea!”. Dar pentru că Vezi tot

Test: Are intenţii serioase?

Dragoste

Ştim bine că băieţii sunt greu de înţeles. De multe ori, ei vor să ne comunice anumite lucruri, însă, nu neapărat Vezi tot

Page Rank