Dragoste

Cum să îl faci să se îndrăgostească de la prima întâlnire?

Scris de: Andreea Baluteanu | 31.08.2012

Cum să îl faci să se îndrăgostească de la prima întâlnire?

 Visezi de ceva vreme la el şi în sfârşit te-a invitat la o întâlnire oficială. Tremuri de emoţie, tresari la cel mai mic zgomot, bântuită când de cele mai fierbinţi sentimente, când de cele mai înspăimântătoare temeri. Prima întâlnire cu băiatul pe care îl placi se poate dovedi neaşteptat de provocatoare, mai ales în adolescenţă.

 
Ţi-am pregătit mai jos câteva sfaturi preţioase pentru a te asigura că îi vei face o impresie de zile mari. Ce să spui, cum să te prezinţi, cum să devii o maestră a limbajului nonverbal, pe toate le vom diseca pentru a îţi garanta că se va îndrăgosti iremediabil de tine, de la prima întâlnire.
 

Cunoscute ne vor fi legile atracţiei

 
Primul pas a fost făcut deja: te-a invitat, cu un surâs timid sau cu o sclipire victorioasă în ochi, la primul vostru date oficial. Deşi ţi-a oferit o garanţie de netăgăduit a interesului său, eşti un pachet fremătând de nervi, emoţii şi tremurici sentimentali, temătoare că vei comite greşeala fatală care îi va îndrepta atenţia spre o altă fată, mai frumoasă, mai deşteaptă sau poate mai dăruită cu abilităţi amoroase decât tine. 
 
În primul rând, e cazul să scuturi destoinic orice urmă de anxietate şi neîncredere. E natural să ai emoţii, dar când acestea te împiedică să te comporţi natural e cazul să le pui capăt. E evident că te place, din moment ce a ales să petreacă timp în compania ta, prin urmare, scenariile apocaliptice care te chinuie neîncetat sunt doar proiecţii ale subconştientului.
 
Înarmează-te cu curaj şi încredere şi pune-te la treabă, pentru că vor urma cele mai tulburătoare (şi frumoase) momente din viaţa ta. Fă o baie cu spumă, cremuieşte-te din cap până în picioare, învăluie-te într-un nor irezistibil de parfum şi pregăteşte-te pentru a fi cea mai cuceritoare adolescentă.
 
Cea mai bună carte pe care poţi miza la prima întâlnire e naturaleţea. O fustă scurtă, tocuri ameţitoare şi o bluză transparentă îi vor atrage neîndoielnic atenţia, dar nu i-o vor păstra pentru prea mult timp. Ce să mai spunem de dragoste?
 
Îmbracă ceva drăguţ, în care să te simţi confortabil, raportat la contextul date-ului: o cămaşuţă delicată, eventual cu câteva aplicaţii glam, împreună cu o pereche de jeanşi slim şi tocuri, dacă eşti obişnuită cu ele, sau balerini, în combinaţie cu o rochie, îţi vor imprima un aer delicios de natural. Un make-up lejer, cu un fond de ten cu particule sidefate, un blush care să îţi pună în evidenţă obrajii îmbujoraţi şi un luciu de buze fructat îţi vor completa imaginea de fată de-a dreptul irezistibilă. 
 
Fiind fiinţe vizuale, băieţii sunt uşor cuceriţi de un aspect proaspăt, de frumuseţea ta naturală, dar trucurile de mimică, gestică şi limbaj nonverbal transformă o atracţie incipientă într-una cu potenţial fierbinte. Iar primii paşi pe care îi faci în direcţia lui pot face diferenţa între un crush şi o poveste cu decoruri de basm.
 
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: cum îl faci să se îndrăgostească de la prima întâlnire, adolescenţă, limbaj nonverbal la prima întâlnire, trucuri/sfaturi pentru prima întâlnire, dragoste la prima vedere;

Articole similare

Când iubirea vă ameninţă prietenia

Dragoste

Dragostea e una dintre cele mai frumoase experienţe ale vieţii, iar parfumul ei, în adolescenţă, e fără egal. Ce faci însă Vezi tot

Ce faci când mama lui e împotriva voastră?

Dragoste

Relaţia voastră e numai lapte şi miere, ca ruptă din rai. Vă înţelegeţi din priviri, iar dragostea dintre voi arde mai Vezi tot

Ce te aştepţi de la iubitul tău şi ce îţi oferă el de fapt?

Dragoste

 De multe ori avem aşteptări de la persoana iubită, care nouă ni se par rezonabile, însă lor li se par de Vezi tot

One night stand – pro sau contra?

Dragoste

I se mai spune şi aventură de o noapte şi nu este o experienţă la care se încumetă mulţi adolescenţi. Sexul Vezi tot

Cât de bine îţi cunoşti iubitul/iubita?

Dragoste

 Iată ca s-a întâmplat şi inevitabilul! Ţi-ai găsit, în cele din urmă, perechea şi ai (re)descoperit că simptomele îndrăgostirii nu sunt Vezi tot

Page Rank