Dragoste

Metode de agăţat băieţii

Scris de: Andreea Baluteanu | 16.12.2013

Metode de agăţat băieţii

 L-ai observat acum ceva timp, dar el nu are ochi pentru tine. Ieşi în oraş şi ai chef să te distrezi sau ai nevoie să te reculegi după o relaţie eşuată. Să ştii să te faci remarcată de membrii sexului opus e o lecţie de la care nu ai voie să lipseşti.

 
Cine, unde şi cum sunt cele mai importante întrebări, pe care orice fată ar trebui să şi le adreseze, atunci când vrea să aibă lipici...la băieţi.
 

Cine?

 
Cum adică cine? te vei întreba. Eu, desigur, cititoarea acestui articol. Dar oare care tu? Cea îmbrăcată neglijent, într-o pereche de pantaloni de trening vechi şi tricoul cu personajul de desene animat preferat din copilărie, sau tu cea pusă la patru ace, în rochia fab care îţi vine atât de bine? Într-adevăr, dragostea adevărată va considera un chip nemachiat şi un coc prins la repezeală în vârful capului drept cele mai adorabile feţe ale frumuseţii, dar atunci când vrei să faci o primă impresie bună, câteva trucuri nu îţi vor fi de prisos.
 
În primul rând, oriunde ai merge la agăţat, poartă ceva care să te avantajeze şi mizează pe naturaleţe. Cu alte cuvinte, da pentru sexy, dar un nu vehement pentru vulgar! O rochiţă fluidă, cu o pereche de botine cu ţinte şi o geacă de piele îţi vor contura cel mai glam stil rock, aşa cum o pereche de blugi skinny, cu o cămaşă trendy şi balerini vor contura outfitul casual ideal de agăţat. Desigur, dacă mergi în club, e loc de mai multă îndrăzneală, dar ţine cont de o regulă simplă: dacă îţi expui picioarele, ţine la adăpost decolteul, şi invers. Nu vrei să agăţi tipii care sunt iremediabil atraşi de cât mai multă piele goală. 
 
Make-upul de agăţat pune accent pe trăsăturile de care eşti cel mai mândră, conformându-se aceloraşi principii: nu contura şi ochii, şi buzele, decât dacă mergi la un bal mascat. Un fond de ten cu particule strălucitoare, alături de un blush delicios îţi vor dărui obrajii de păpuşă şi look-ul radios care îi atrag instantaneu pe băieţi. Ochi mai adânci cu ajutorul unui rimel negru şi un pămătuf de pudră pe zona T, pentru a nu elibera decâct strălucirea care ademeneşte, nu şi luciul inestetic. Un fard de pleoape într-o nuanţă complementară irisului tău sau un ruj intens, şi gata, eşti numai bună de cucerit cei mai hip băieţi.
 

Unde?

 
Să alegi cel mai bun loc de agăţat necesită un strop de pricepere, câteva picături de îndrăzneală, dar, mai ales, o doză bună de autocunoaştere. Cu alte cuvinte, cum ţi-l imaginezi pe băiatul viselor tale şi ce fel de relaţie ţi-ai dori să construieşti, alături de el?
 
Dacă tipii haioşi, sportivi, descurcăreţi, gata mereu să te dea pe spate cu un zâmbet larg şi cu un corp lucrat sunt cei care te cuceresc de fiecare dată, iar povestea de iubire la care visezi e una liberă, fără prea multe constrângeri şi cu o tonă de fun, atunci fugi la agăţat într-unul din următoarele locuri: în parc, la sală, la diverse competiţii sportive sau la şcoală. 
 
Dimpotrivă, dacă băieţii sensibili, romantici şi inteligenţi, gata să îţi recite oricând pe de rost Luceafărul şi să îţi răspundă la toate îmtrebările despre univers, cu care să legi o relaţie profundă, matură, cu potenţial, sunt în fruntea wish list-ului tău, atunci bifează una dintre următoarele destinaţii: la bibliotecă, la teatru, la muzeu, la cinema sau în orice alt lăcaş al culturii.
 
Nu în ultimul rând, dacă tipii cool, la modă, aranjaţi din cap până în picioare sunt febleţea ta, iar sentimentele pe care le aşteţi trebuie să fie asortate la unison, mall-urile, pub-urile cele mai trendy şi localurile în care sunt prezenţi „toţi cei care contează” îţi vor oferi decorul perfect pentru un flirt ca la carte.
 
Desigur, mai există şi varianta în care tu doar vrei să te distrezi, să agăţi pentru simplul fun de a o face şi să îţi trăieşti viaţa la maxim, caz în care îţi recomandăm să dai iama într-un club şi să dansezi până ameţeşti, până dimineaţa, cu tipul care va reuşi să ţină ritmul cu tine.
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: metode de agăţat băieţii, flirt în adolescenţă, cum să cucereşti băieţii, outfit şi make-up de agăţat, replici şi locuri de agăţat, adolescenta, iubire

Articole similare

Ajutor! M-am îndrăgostit de proful meu!

Dragoste

 Ce adolescentă nu a suspinat la ecourile poveştii cu iz de imposibil dintre micuţa mincinoasă Aria şi profesorul preferat din Rosewood, Vezi tot

Semne că se gândeşte la fosta

Dragoste

Îl iubeşti şi pentru tine e cel mai minunat băiat, dar ai uneori impresia că tu nu ocupi aceeaşi poziţie privilegiată Vezi tot

Cum să îţi salvezi relaţia din ghearele geloziei

Dragoste

 Gelozia e un sentiment familiar tuturor celor care au iubit. Neplăcuta strângere de inimă, abominabilul gol din stomac, frica care îţi Vezi tot

Suferinta din dragoste

Dragoste

Simti ca te doare atat de tare ca nici nu mai poti sa respiri. Ai da orice sa poti da timpul Vezi tot

Prima întâlnire cu părinţii ei

Dragoste

De ceva timp, te tot bate la cap să îi cunoşti părinţii. Spune că mama abia aşteaptă să îţi gătească prăjitura Vezi tot

Page Rank