Dragoste

Prima intalnire – idei si sfaturi de luat in seama

Scris de: Viorica Ghinea | 21.11.2011

Prima intalnire –  idei si sfaturi de luat in seama
 

Cum sa ma comport la prima intalnire?

 
In primul rand, nu trebuie sa intarzii, fetelor nu le place sa astepte. Daca insa apare o problema, anunt-o din timp si cere-ti scuzele de rigoare.
 
Pe parcursul intalnirii trebuie sa ai o atitudine relaxata, naturala; nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Trebuie sa fii politicos cu ea, sa-i acorzi atentie, sa-i arati ca te simti bine in compania ei. Arata-i atat latura ta serioasa, cat si pe cea glumeata.
 
Una dintre dilemele adolescentului la prima intalnire este clasicul „ sa o sarut?”. Ei bine, de obicei vei simti pe moment asta, pentru ca vine firesc. Daca nu simti ca vine de la sine, atunci probabil chiar nu e cazul sa o faci si e mai bine sa amani pentru data viitoare. Fetelor s-ar putea sa placa asta!
 

Vorba dulce mult aduce!

 
O intalnire reusita inseamna si o conversatie placuta. Daca va cunoasteti de ceva vreme iti va fi mai usor sa comunici cu ea, daca nu, atunci trebuie sa incepi sa o descoperi.
 
Ca punct de plecare, incearca sa afli ce aveti in comun: stil de muzica, deserturi preferate, locuri indragite, jocuri distractive. Nu pune doar intrebari la care se poate raspunde cu „da” sau „nu” pentru ca vei bloca conversatia si asa vor aparea pauzele infernale in care iti doresti sa te faci mic sau sa opresti timpul pana iti vine alta idee. 
 
Ca sa creezi o legatura intre voi, deschide subiecte de conversatie interesante pentru amandoi si nu monopoliza discutia! La polul opus, evita sa fii foarte tacut si sa astepti doar de la ea sa puna intrebari sau sa povesteasca.
 
 

Sfarsitul intalnirii. Va urma?

 
E important sa stii la ce nivel te afli la sfarsitul intalnirii. Nu vei gresi cu nimic daca o intrebi ce impresie si-a facut despre tine si despre prima voastra intalnire. Poti vorbi despre asta in timp ce o conduci spre casa; daca s-a lasat intunericul, este obligatoriu sa mergi cu ea pana unde locuieste. Sarut-o doar daca vezi ca asta isi doreste si ea. 
 
Ca sa-i arati ca vrei ceva serios, o poti invita de acum la o alta intalnire. Daca esti prea timid ca sa ceri aceste detalii in fata, te poti folosi de telefon sau messenger, pentru a „prelungi” prima intalnire.
 
Daca te pregatesti dinainte si vei pune ideile noastre in practica vei avea cu siguranta o intalnire reusita. Asa ca, daca o placi si te place, nu mai pierde timpul si invit-o in oras, nu ai nimic de pierdut.
 

Pagina: 1 | 2

Tags: prima intalnire, idei intalnire, sfaturi intalnire, locuri prima intalnire.

Articole similare

Ajutor! M-am îndrăgostit de proful meu!

Dragoste

 Ce adolescentă nu a suspinat la ecourile poveştii cu iz de imposibil dintre micuţa mincinoasă Aria şi profesorul preferat din Rosewood, Vezi tot

Santajul sentimental in cuplu

Dragoste

Şantajul sentimental reprezintă o formă de manipulare şi se practică des în relaţiile interumane. El ia naştere foarte uşor în relaţiile Vezi tot

10 lucruri pe care trebuie sa le stie adolescentul despre sex

Dragoste

Ca adolescent, esti pus in fata multor situatii noi si te intalnesti cu probleme in fata carora nu stii cum sa Vezi tot

Cum să îţi salvezi relaţia din ghearele geloziei

Dragoste

 Gelozia e un sentiment familiar tuturor celor care au iubit. Neplăcuta strângere de inimă, abominabilul gol din stomac, frica care îţi Vezi tot

Singură de Valentine\'s Day... Singură de Dragobete..

Dragoste

Valentine's Day, sau Ziua Sfântului Valentin, împrumutată de la mult mai inventivii americani e „vinovată”, printre altele, de tonele de jucării Vezi tot

Page Rank