Dragoste

Zece lucruri pe care le poţi face când eşti single

Scris de: Andreea Baluteanu | 05.12.2012

Zece lucruri pe care le poţi face când eşti single

 Dacă dragoste nu e, nimic nu e, spuneau versurile unui cântec celebru. Îngânat de fetele din lumea întreagă, tulburate de speranţa că arătosul prinţ, pe cal roz, ce-şi face veacul în visele lor va poposi în sfârşit sub balconul de Julietă. Alături de care vor trăi cea mai intensă şi romantică poveste de iubire, ce va dura obligatoriu până la adânci bătrâneţi şi va dăinui de-a pururi în versurile pline de sensibilitate ale unui poet pletos.

 
Stop! Într-adevăr, puţine experienţe ale vieţii pot să rivalizeze cu dragostea, dar asta nu înseamnă că a fi single e cel mai puternic blestem de la Adam şi Eva încoace. Dimpotrivă. Pentru că ştim că ne adresăm unei fete cool, care şi-a păstrat capul pe umeri şi membrele intacte din încrengătura fantezistă de mai sus, am pus la punct o listă cu lucruri de experimentat atunci când eşti singur.
 

Time after time

 
Când te cuprind fiorii dragostei, singurul gând pe care îl mai pot închega bieţii tăi neuroni ameţiţi de iubire e cum să petreci mai mult timp în compania alesului. Orice fată care s-a bucurat însă de perspectiva unei relaţii de lungă durată ştie că problema timpului îşi schimbă semnul matematic odată cu maturizarea iubirii, devenind din plus arzător...minus indiferent. Iar unul dintre cele mai de savurat avantaje ale statutului de single e tocmai faptul că ai timp. Timp pentru tine, timp pentru familie, pentru prieteni, timp din plin şi la dispoziţia ta constantă. Fără a fi nevoită să împarţi, să negociezi, să explici. Şi crede-ne, e de apreciat!
 

Party like a rockstar

 
Nimeni nu spune că, odată ce faci parte dintr-un cuplu, toate posibilităţile de distracţie şi-au luat la revedere cu ochii în lacrimi şi au plecat pe insula oamenilor singuri. Dar adevărul e că cele mai nebune petreceri de care te vei bucura au loc în proporţie covârşitoare atunci când eşti single. Nu degeaba celebrul „The Hangover” face paradă tocmai cu party-urile de burlac ale eroilor săi. Poţi dansa în neştire, poţi flirta cu cine vrei, poţi purta cea mai scurtă fustă şi poţi spune „te iubesc” de câte ori vrei, cu inima împăcată. Poţi fi ceea ce ai fost menită: sufletul petrecerii, the one and only rockstar.
 

Vacanţa nu rimează cu doi

 
Dacă tabloul unei vacanţe ideale include un partener şi multă iubire, e cazul să iei un curs intensiv de pictură. La fel ca petrecerile, unele dintre cele mai memorabile vacanţe le vei petrece în compania prietenilor sau a necunoscuţilor. Ceea ce, evident, nu scoate iubirea din ecuaţie. Simplul fapt că poţi face orice îţi trece prin cap, de la a te bălăci cu fetele cât e ziua de lungă până la a explora destinaţii necunoscute cu băieţii de la bloc, e un argument solid în favoarea statutului de single.

 

Fără partener, dar cu multe experienţe

 

Celibatul poate fi ocazia ideală de a experimenta. De la preferinţe în materie de băieţi, hobby-uri, plăceri, viaţa de single te ajută să te descoperi, să te cunoşti mai bine, să înveţi să te bucuri de viaţă. Prin urmare, nu te mai scufunda în butoiul cu melancolie de fiecare dată când vezi un cuplu ţinându-se de mână, ci aminteşte-ţi că, uneori, e aşa de bine să fii single. 
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: ce să faci când eşti single/singură, dragoste, partener/iubit/prieten în adolescenţă, avantaje ale statutului de single, de ce e bine să fii single

Articole similare

- M-am indragostit de un barbat mai mare - Despre diferenta de varsta in cuplu.

Dragoste

Am stat de vorba zilele trecute cu doua adolescente (15, respectiv 16 ani) ale caror parteneri sunt cu 10-12 ani mai Vezi tot

Prietenii tăi vs. prietenii lui

Dragoste

Adolescenţa este o perioadă frumoasă din viaţa voastră, o perioadă în care doriţi să cunoaşteţi cât mai multe persoane, să vă Vezi tot

Suferinta din dragoste

Dragoste

Simti ca te doare atat de tare ca nici nu mai poti sa respiri. Ai da orice sa poti da timpul Vezi tot

Poţi să ai încredere în declaraţiile de dragoste?

Dragoste

Declaraţiile de dragoste sună frumos şi te îmbie ca un aer cu miros de pomi înfloriţi. Vrei să auzi mai mult Vezi tot

7 greşeli ce îţi pot distruge relaţia

Dragoste

 Orice relaţie are suişurile şi coborâşurile ei, însă există câteva greşeli capitale care trebuie evitate pentru a-ţi menţine relaţia sănătoasă şi Vezi tot

Page Rank