Scoala

CROS CAMP 2012 - Teren de joaca pentru educatia alternativa

Scris de: Miruna Leonte | 21.07.2012

CROS CAMP 2012 - Teren de joaca pentru educatia alternativa

Luni, 30 iulie 2012, CROS (Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti) da startul scolii de vara ,,CROS Camp 2012”. Cea de-a treia editie a scolii de vara se desfasoara la poalele muntilor Piatra Craiului, la Plaiul Foii, o rezervatie naturala inedita din Romania, un loc ideal pentru reconectarea cu invatarea ca element natural din viata noastra.

 
CROS Camp 2012 isi propune sa fie un teren pentru a regandi educatia, organizat in jurul a 5 atitudini:
1.de a relationa puternic cu o comunitate de invatare
2.de a iti conduce invatarea
3.de a privi invatarea ca un joc
4.de a impartasi si a colabora 
5.de a invata in directia propriilor tale aspiratii, pentru a-ti crea locul potrivit in lume
 
Experienta scolii de vara CROS Camp este construita pentru 70 de participanti, cu contributia a peste 40 de invitati din companii de training si consultanta, coachi, CEOs, experti si antreprenori sociali ai educatiei din Romania, Olanda si UK, reprezentanti ai unor agentii media si antreprenori.
 
Fiecare zi din Camp este diferita si reflecta atitudinea pe care o scoate in evidenta. Participantii pot alege dintr-o selectie de peste 20 de discursuri inspirationale, 10 teme de unconference, 45 de carti vii in cadrul Living Library, 20 de workshop-uri centrate pe subiecte precum invatare, autonomie, dezvoltare personala si profesionala. Pe tot parcursul Camp-ului, participantii pot construi relatii de calitate in conversatii 1 la 1 atat cu invitatii cat si cu participantii prezenti si pot avea acces la sesiuni de coaching si mentoring.
 
CROS Camp este in fiecare an punctul de pornire al modelului alternativ de educatie superioara propus de CROS. Mai multe detalii despre modelul CROS gasiti pe: www.cros.ro.
 
In CROS Camp mai sunt 10 locuri disponibile pentru proaspat absolventii de liceu. Mai multe informatii si formularul de inscriere se pot gasi pe site-ul www.camp.cros.ro/aplica.
 
Pentru mai multe informatii privind scoala de vara CROS Camp 2012 sau informatii privind alte proiecte ale CROS – Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti, o puteti contacta pe Miruna Leonte la numarul de telefon 0727299957 sau pe email la leonte.miruna.andreea@gmail.com.
 

Tags: scoala de vara, CROS, CROS Camp

Articole similare

Comunicarea cu profesorii

Scoala

Comunicarea este o componenta esentiala a vietii si reprezinta cheia in relatia dintre adolescent si profesor. Acest tip de relatie este Vezi tot

Pune-ţi la punct garderoba de şcoală

Scoala

 Septembrie a păşit tacticos în vieţile noastre, întovărăşit de dimineţi răcoroase mirosind a ploaie, de seri umede cu aromă de ceai Vezi tot

Colegii de azi – prietenii de mâine

Scoala

Una dintre cele mai mari satisfacții și bucurii pe care fiecare om o are  în viață pornește de la modul cum Vezi tot

Înapoi la şcoală!

Scoala

 Ştiţi vorba aceea: somnul este mult mai dulce dimineaţa, fix când trebuie să te trezeşti? Cam aşa stă treaba şi cu Vezi tot

Cum scapi de stresul provocat de școală?

Scoala

Stresul este o problemă care afectează tot mai multe persoane, indiferent de vârstă sau sex, iar problema cea mai gravă este Vezi tot

Page Rank