Scoala

Pune-ţi la punct garderoba de şcoală

Scris de: Andreea Baluteanu | 28.09.2012

Pune-ţi la punct garderoba de şcoală
T-shirturi vesele şi pulovere călduroase. Nu uita nici de tricourile simple sau cu diverse printuri -în limitele decenţei, desigur- şi de puloverele colorate, mai ales că magazinele abundă în modele care de care mai ingenioase. Sunt de asortat cu blugi, pantaloni de stofă, fustiţe şi toată gama de sacouri şi cardigane.
 
Accesorii. Dacă fondurile nu îţi permit să dai iama în articolele de mai sus, precum ţi-ar dicta inimioara ta ce bate pe ritmurile shoppingului, atunci e cazul să te pui la punct cu accesorii, cât cuprinde. Sunt adevărate surse de magie atunci când vrei să ştii cum să te îmbraci pentru şcoală. Ai mână liberă la eşarfe de tot felul, la cercei coloraţi, ceasuri, lănţişoare, brăţări, bentiţe, etc. Păstrează o anumită măsură şi nu te împodobi cu colierul statement în ajunul orei de mate! În ceea ce priveşte pantofii, mizează pe balerini, tenişi, pantofi stil Oxford, cizme şi botine cu toc jos sau fără toc. Genţile trebuie să fie încăpătoare, eventual în culori neutre. 
 

Combinaţii câştigătoare pentru o fahionistă de nota 10

 
Dacă vrei să promovezi cu note excepţionale în catalogul celor mai bine îmbrăcate fete din şcoală, ţi-am pregătit câteva ţinute de efect.
Începe ziua de luni cu o pereche de blugi drepţi, un tricou voios, o eşarfă în ton, o geacă de piele şi tenişi într-una din culorile dominante ale outfitului. 
Fii chic marţi cu o cămaşă în culoarea ta prefeată, un sacou cambrat, balerini şi jeanşi skinny, la care să asortezi o geantă office. Punem pariu că profii îţi vor nota cu generozitate fiecare răspuns?
Întoarce toate privirile în mijlocul săptămânii de şcoală cu o pereche de pantaloni până deasupra gleznei, botine cu toc jos, un pulover comod şi accesorii în ton. Te vei simţi superconfortabil!
Pregăteşte-te de week-end cu o joi desprinsă de pe catwalk, într-un cardigan lung, încins în talie cu o curea, o cămaşă albă, o pereche de blugi pană şi cizme de cauciuc. Adaugă cea mai colorată umbrelă şi stropii de ploaie te vor declara, fără îndoială, cea mai stilată fată.
În sfâşit, întâmpină vinerea cum se cuvine, cu o rochiţă simplă şi o jachetă de blugi, cărora să le asortezi o pereche de tenişi coloraţi/botine cu toc mediu şi dresuri colorate. Nimeni nu îţi va rezista!
 
Scrie-ne dacă sfaturile noastre ţi-au fost de folos şi împărtăşeşte-ne ţinutele tale preferate din garderoba de şcoală. Un an şcolar cât mai...stilat!
 

Pagina: 1 | 2

Tags: garderobă de şcoală, cum să ne îmbrăcăm la şcoală, piese cheie pentru garderoba de şcoală, ţinute pentru adolescenţi, tinute de scoala;

Articole similare

Prietenia nu se termină odată cu școala

Scoala

 E un adevăr pe care toate generațiile îl știu: odată cu ultima îndatorire școlară, nu o să îi mai vezi niciodată Vezi tot

CROS CAMP 2012 - Teren de joaca pentru educatia alternativa

Scoala

Luni, 30 iulie 2012, CROS (Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti) da startul scolii de vara ,,CROS Camp 2012”. Cea de-a Vezi tot

Înapoi la şcoală!

Scoala

 Ştiţi vorba aceea: somnul este mult mai dulce dimineaţa, fix când trebuie să te trezeşti? Cam aşa stă treaba şi cu Vezi tot

Transformă-ţi materia preferată într-un hobby

Scoala

Statistici recente demonstrează faptul că adolescenţii de azi sunt din ce în ce mai puţin interesaţi de şcoală. Lipsa perspectivelor post Vezi tot

Vine vara, hai în tabără!

Scoala

Trăim unele dintre cele mai frumoase amintiri ale adolescenţei descoperind prieteni şi locuri noi, râzând în hohote, făcând farse, spunând poveşti, Vezi tot

Page Rank