Sfatul Annei

Ce se întâmplă cu el?

Scris de: Anna | 01.08.2012

Poti sa ne scrii oricand!
Ai o dilema?
Te seaca ceva?
Pune si tu o intrebare Annei!
Te ajuta.

Ce se întâmplă cu el?

 Mesaj: Bună Anna! Mă numesc Mădălina şi am 15 ani. De 2 săptămâni m-am despărţit de iubitul meu. De când ne-am despărţit am aflat numai lucruri pe care nu le-aş fi crezut când eram cu el. Am aflat că el a fost cu mine doar pentru a o uita pe o colegă de clasă de care e îndrăgostit nebuneşte, dar care nu îi acordă atenţie şi că nu m-a iubit niciodată. Iar de la un timp, de când umblă cu un coleg din clasă de la el, ce e fostul iubit al celei mai bune prietene a mea ce de asemenea e cu ei în clasă, fostul meu iubit a început să se comporte ciudat şi chiar ne-a minţit pe mine şi prietena mea că nu iese afară, dar l-am găsit afară, şi ne-am certat cu el, iar la aceea ceartă ne-a spus clar că mai vrea să iasă şi cu alţii, nu numai cu noi şi ne-a dat impresia că a devenit prea important pentru a mai fi prieten cu noi şi chiar doare asta. Doare să văd că s-a schimbat în câteva săptămâni şi că nu mai e băiatul pe care l-am iubit şi mai important nu mai e prietenul pe care l-am avut la început. Chiar aş vrea să mai fie totul ca la început, măcar să fim iar prieteni dacă nu iubiţi. Ce aş putea să fac ca să ne împăcăm ca şi prieteni? Te rog mult de tot, am nevoie de sfatul tău. Mulţumesc anticipat.

 
Draga Madalina,
 
Uneori e nevoie de o viata de om sa cunosti pe cel de langa tine, iar alteori nici macar atat nu e suficient. Faptul ca ai aflat lucruri surprinzatoare despre fostul tau iubit arata ca inca nu il cunoasteai cu adevarat. Oamenii nu se schimba de la o zi la alta, dar se pot purta mai frumos sau mai urat cu diferite persoane in functie de ceea ce simt si ceea ce vor de la persoana respectiva intr-un anumit moment.  Tu ai vazut la prietenul tau ceea ce ti-a aratat el din in perioada cand erati impreuna, poate va legau sentimente frumoase si avea un interes real legat de persoana ta. Cand acest interes a disparut, automat si comportamentul său s-a schimbat.
 
Deci trebuie sa intelegi ca schimbarea comportamentului său nu inseamna neaparat ca este un om rau, ci este un semnal ca nu mai esti o persoana importanta pentru el. De altfel, ti-a si spus ca vrea sa petreaca mai mult timp cu alte persoane. E clar ca asta vrea.
 
Chiar daca e dureros pentru tine, in acest moment nu il poti forta sa ramana langa tine, nici ca iubit si nici macar ca prieten. Prietenia vine dintr-o dorinta reciproca de a impartasi cu celalalt, iar in cazul lui, aceasta dorinta nu exista. Lasa-I timp si mai ales LASA-I SPATIU si e posibil ca el sa iti simta lipsa si sa iti caute compania, sub un pretext sau altul. Daca incerci sa fortezi lucruri, provocandu-l la discutii sau cautandu-l tu, nu cred ca vei reusi altceva decat sa il indepartezi.
 
Tine-ma la curent si mai vorbim.
 
Cu drag,
Prietena ta Anna.
 

Tags: despartire, prietenie, schimbarea atitudinii dupa despartire, adolescenta;

Articole similare

Alegerea liceului

Sfatul Annei

Mesaj: Salut! Sa presupunem ca am media destul de mare pentru a intra la liceul dorit, dar nu mai sunt locuri. Vezi tot

Cuvantul NU - o dificultate

Sfatul Annei

"Mesaj: Buna Anna! Ma numesc Renata si am o problema cam grava, de curind am observat ca eu nu pot sa Vezi tot

Indragostit de prietena mea cea mai buna

Sfatul Annei

Mesaj: Salut! Am 18 ani și am o problemă!!! E bine să ȋi spun unei prietene bune, chiar cea mai bună, Vezi tot

Dorinta de a fi cel mai bun

Sfatul Annei

 Mesaj: Buna, Anna. Sunt Larisa si am o mica problema, putin mai "diferita". De mai mult timp am inceput sa am Vezi tot

Cum/de unde să iau haine noi pe bani puțini?

Sfatul Annei

Subiect: Cum/De unde să iau haine noi pe bani puțini? Mesaj: Vreau să reȋnnoiesc garderoba pe bani puțini cu haine potrivite Vezi tot

Page Rank