Timp liber

Ce destinație alegi pentru sfârșitul verii?

Scris de: Andreea Cosma | 19.08.2013

                      Ce destinație alegi pentru sfârșitul verii?

 Tu unde vrei să pleci la sfârșitul verii? Dar prietenii tăi? Orice destinație alegeți, sigur o să fie pe gustul vostru și de neuitat!

 
Te-ai hotărât împreună cu pretenii tăi sa faceti o excursie la sfârșitul verii. Încă nu aveți idee unde vreți să plecați, dar vreți să fie o excursie pe cinste și să vă aduceți mereu aminte de acel sfârșit de vară petrecut împreună. Ați epuizat împreună locurile în care mai mergeați: munte, mare. Acum vreți ceva diferit.
 
Ce alegi să faci?
 
O excursie într-o țară străină este o idee excelentă! Poți să alegi împreună cu prietenii tăi o țară cu multă istorie, sau o țară cu multe locuri unde puteți să vă distrați.
 
O destinație unde vă puteți plimba cu balonul cu aer cald! Dacă propui acestu lucru, prietenii tăi te vor adora! Este o experiență unică!
 
De asemenea și o săritură cu parașuta sună la fel de interesant! La fel, este o experiență unică dar plină de adrenalină!
 
Scufundările! De ce nu te-ai gandit până acum la asta? Chiar dacă te scufunzi în apă pentru puțin timp, merită cu siguranță!
 
Puteți să mergeți într-o zonă în care nu ați mai fost până acum de exemplu: Maramureș și să observați toate obiceiurile în timp ce vizitați locuri noi.
 
Dacă alegi împreună cu prietenii tăi să nu părăsiți țara, iți recomand cateva locuri.
 
Bâlea Lac
Această locație este situată în inima masivului Făgăraș. Aici găsești un peisaj glaciar, cabane pe marginea lacului care iți dau voie să vezi toate fenomenele ce au loc. De la ceață, la soare și ploaie. Culoarea lacului este una verzuie iar cerul se reflect în apa limpede. Temperatura este una rece și schimbătoare. Ploile sunt foarte frecvente, cam de trei ori pe zi. Chiar dacă este sfârșitul verii, se mai găseșe zăpadă.  Cascadele minunate care se preling printre munți oferă un peisaj minunat! Drumul este unul cam lung și plin de serpentine, dar merită!
 
Transfăgărășan
Dacă vremea îți oferă condiții bune de plecat la drum, nu mai sta pe ganduri! Este un drum de parcus cu masina pe o șosea care iți oferă multe fenomene. Treci de la nori denși la ploaie, burniță și soare. Cum să ratezi așa ceva? Acestă destinație iți oferă la fel de multă adrenalină ca săritul cu parașuta. Ca un mic secret, Transfăgărășanul este în top 10 mondial al celor mai spectaculose drumuri alpine.  Desigur vă trebuie o persoană care deține carnet de conducere și o mașină iar vacanța este asigurată! Cel mai mare din gașca voastră de prieteni să se pregătească de ore bune de condus!
 
Transalpina
La fel ca Transfăgărășanul, Transalpina deține un titlu. Această șosea care iți dă împresia că te duce spre nori este numărul 1 pe plan local al celor mai spectaculoase drumuri alpine. Dacă faceți opriri dese, observați cum priviți in gol. Parcă nu este nimic în jos. Ambele sosele iți dau posibilitatea să vezi peisaje sălbatice, vii, te înalță spre nori și te țin în suspans. De pe drum vă puteți lua suveniruri pentru cei dragi. Nu trebuie să lași aparatul foto acasă! Aceste trei locații iți oferă mai mult decât ți-ai fi dorit să vezi!
 
Orice lucru nou este binevenit! Doar vreți să încheiați vara într-un mod unic, am dreptate? 
 

Tags: sfârșitul verii, prieteni, destinație vacanta, excursie, adrenalină, experiență unică, adolescenti, adolescenta

Articole similare

Gossip Girl revine cu un ultim sezon!

Timp liber

 Din 8 octombrie va începe cel de-al 6-lea şi ultimul sezon al seriei Gossip Girl, bazat pe cărţile cu acelaşi nume Vezi tot

Stil vestimentar pentru adolescenti (10–13 ani)

Timp liber

 De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoana este de natura vizuala. Iar imbracamintea joaca un rol foarte Vezi tot

Atelier de Jurnalism Narativ pentru Adolescenți

Timp liber

Din 9 mai, Şcoala de Arte şi Maniere vă invită să participaţi la Atelierul de Jurnalism Narativ pentru adolescenţi, susţinut de Vezi tot

Cum să îţi organizezi bugetul pentru o vacanţă de vară de vis

Timp liber

 Săptămâni de vis la mare, din care să te întorci mai bronzată ca niciodată, câteva drumeţii cu sesiuni de căţărat cu Vezi tot

Dependența jocurilor pe calculator

Timp liber

Din ce în ce mai mulți tineri preferă să petreacă timpul liber închiși în casă, în fața unui calculator, mai exact, Vezi tot

Page Rank