Timp liber

Idei de cadouri pentru majorat

Scris de: Gherghescu Mihaela | 02.04.2012

 Idei de cadouri pentru majorat

Fiecare adolescent așteaptă cu nerăbdare ziua în care va deveni major, ziua în care va cânta cât îl țin plămânii: „Am doar optișpe ani, Sunt nebun, iubesc și nu am bani!Nimeni nu-mi stă în drum, Am șoseaua mea doar cu-n singur sens, mă va duce undeva”.

Petrecerea de majorat reprezintă o etapă destul de importantă în viața fiecărui adolescent sau adolescentă. Fie că este vorba despre o seară organizată acasă, alături de familie, fie că este vorba de o seară între prieteni petrecută într-un club sau restaurant, petrecerea de majorat trebuie să rămână o amintire plăcută.

Majoratul este o întâmplare unică în viața fiecărui adolescent și de aceea trebuie tratat cu niște acțiuni și cadouri speciale. Dacă tu ești sărbătoritul/sărbătorita în cauză, cu siguranță până în ziua cu pricina vei petrece multe ore căutând cele mai bune planuri. Locația, muzica, mâncarea, băutura, vestimentația pe care o vei îmbrăca, dacă ești fată, cu atât mai mult te vei gândi la asta..toate te vor pune pe gânduri. La fel de mult de gândit vor avea și invitații. Alegerea unui cadou pentru o petrecere de majorat nu este un lucru tocmai ușor.
 

Idei clasice de cadou vs idei neconvenționale
 

Te pregătești pentru o petrecere de majorat și ai nevoie de idei de cadouri originale. În cazul în care cadoul pe care urmează să-l oferi este pentru un prieten apropiat, optează pentru ideile  de cadouri hazlii sau trăznite care cu siguranță va încânta persoana sărbătorită. Exemple de astfel de cadouri pot fi: felicitări amuzante, diplome haioase, caricaturi, tot felul de farse. Cei care nu au simțul umorului dezvoltat și care vor să ofere un cadou obișnuit, pot să opteze pentru accesorii vestimentare, bijuterii, jocuri video, produse cosmetice, în funcție de gusturile persoanei sărbătorite.

Atunci când alegi cadourile te raportezi la anumite criterii precum bănuții alocați cumpărării cadoului, cât de bine cunoști persoana sărbătorită și bineînțeles dacă este vorba de o fată sau de un băiat.
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: petrecere de majorat, cadouri, idei de cadouri, adolescent, prieteni, sărbătorit;

Articole similare

Cartea Saptamanii – Fior de Maggie Stiefvater

Timp liber

Mi-am dorit foarte mult să citesc cartea "Fior" și cred că asta m-a făcut să am așteptări foarte mari de la Vezi tot

Idolii adolescentilor si influenta lor

Timp liber

Toti ascultam muzica si indragim anumite genuri muzicale sau anumiti artisti, uneori inca din copilarie. Initial ii apreciem pentru stilul muzical Vezi tot

Cum îți petreci vacanța de vară?

Timp liber

Cum începe sa fie cald afară, iar soarele să strălucească din ce în ce mai tare, cum gândul tău zboară, unde Vezi tot

Cartea săptămânii - Sânge albastru, de Melissa de la Cruz

Timp liber

"Sânge albastru" mi-a plăcut în mod deosebit, povestea este cu adevărat unică și plină de intrigă. M-am apucat de roman și Vezi tot

Cartea săptămânii – P.S. Te iubesc de Cecelia Ahern

Timp liber

"P.S. Te iubesc" este o carte foarte sensibilă și frumoasă. A devenit una dintre preferatele mele și am iubit din start Vezi tot

Page Rank