Timp liber

Idei de cadouri pentru majorat

Scris de: Gherghescu Mihaela | 02.04.2012

 Idei de cadouri pentru majorat

Fiecare adolescent așteaptă cu nerăbdare ziua în care va deveni major, ziua în care va cânta cât îl țin plămânii: „Am doar optișpe ani, Sunt nebun, iubesc și nu am bani!Nimeni nu-mi stă în drum, Am șoseaua mea doar cu-n singur sens, mă va duce undeva”.

Petrecerea de majorat reprezintă o etapă destul de importantă în viața fiecărui adolescent sau adolescentă. Fie că este vorba despre o seară organizată acasă, alături de familie, fie că este vorba de o seară între prieteni petrecută într-un club sau restaurant, petrecerea de majorat trebuie să rămână o amintire plăcută.

Majoratul este o întâmplare unică în viața fiecărui adolescent și de aceea trebuie tratat cu niște acțiuni și cadouri speciale. Dacă tu ești sărbătoritul/sărbătorita în cauză, cu siguranță până în ziua cu pricina vei petrece multe ore căutând cele mai bune planuri. Locația, muzica, mâncarea, băutura, vestimentația pe care o vei îmbrăca, dacă ești fată, cu atât mai mult te vei gândi la asta..toate te vor pune pe gânduri. La fel de mult de gândit vor avea și invitații. Alegerea unui cadou pentru o petrecere de majorat nu este un lucru tocmai ușor.
 

Idei clasice de cadou vs idei neconvenționale
 

Te pregătești pentru o petrecere de majorat și ai nevoie de idei de cadouri originale. În cazul în care cadoul pe care urmează să-l oferi este pentru un prieten apropiat, optează pentru ideile  de cadouri hazlii sau trăznite care cu siguranță va încânta persoana sărbătorită. Exemple de astfel de cadouri pot fi: felicitări amuzante, diplome haioase, caricaturi, tot felul de farse. Cei care nu au simțul umorului dezvoltat și care vor să ofere un cadou obișnuit, pot să opteze pentru accesorii vestimentare, bijuterii, jocuri video, produse cosmetice, în funcție de gusturile persoanei sărbătorite.

Atunci când alegi cadourile te raportezi la anumite criterii precum bănuții alocați cumpărării cadoului, cât de bine cunoști persoana sărbătorită și bineînțeles dacă este vorba de o fată sau de un băiat.
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: petrecere de majorat, cadouri, idei de cadouri, adolescent, prieteni, sărbătorit;

Articole similare

Cartea Saptamanii – Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick

Timp liber

 “Îngerul nopții” este primul volum dintr-o serie ce se anunță a avea un mare succes. Deși este apărută pe piața românească Vezi tot

Cartea Saptamanii – Experimentul Angel de James Patterson

Timp liber

 Mi-a făcut plăcere să citesc “Experimentul Angel” desi, la început am fost reticentă în privința ei, mă bucur că a reușit Vezi tot

Filme de văzut în 2012

Timp liber

Filmele din 2012 se anunţă extrem de interesante mai ales pentru fanii blockbuster-erelor şi ale incitantelor serii hollywoodiene. Dacă eşti un Vezi tot

Piese vestimentare pe care trebuie să le ai vara asta

Timp liber

 Vara e anotimpul în care vrem cu tot dinadinsul să arătăm ca şi cum abia am fi coborât de pe cel Vezi tot

Justin Bieber – BELIEVE TOUR

Timp liber

 Justin Bieber. Are doar 18 ani și deja se află la cel de-al doilea turneu mondial – BELIEVE. Nu este la Vezi tot

Page Rank