Timp liber

15 experienţe de neratat vara asta

Scris de: Andreea Baluteanu | 23.05.2012

15 experienţe de neratat vara asta

Deşi cizmuliţele de cauciuc ce îţi surâd colorat din dulap te împiedică să te gândeşti în voie la mare, soare şi vacanţă, nu mai e mult şi vara se va instala confortabil în termometre şi în inimile noastre. Şi pentru că nu îţi dorim doar o vară trăită, ci una savurată la maxim, îţi propunem 15 experienţe de neratat vara asta!
 

Poezie de vară: răsărit de soare şi cer înstelat
 

Nimic nu se compară cu măreţia unui răsărit de soare îngemănat cu marea sau cu necuprinsul unui cer presărat cu o puzderie de stele, la munte. Sentimentul de a fi martorul/a frumuseţii nesfârşite e copleşitor, iar gândul că eşti o fărâmă într-un miracol atât de mare te va face să uiţi toate problemele mărunte.
 

Descoperă un loc nou!
 

Fie că e vorba de o privelişte de munte care îţi taie răsuflarea, de un petic auriu de plajă sau de o străduţă pitorească din oraşul tău, promite-ţi că vei descoperi vara asta un loc nou, de care să te îndrăgosteşti iremediabil! Ia-ţi cu tine aparatul foto şi surprinde mica minunăţie, declară-ţi dragostea ardentă şi rămâne-i fidel/ă, până la următorea comoară dezgropată din nisip!
 

Mergi în tabără!
 

Ţi-am mai vorbit despre cât de bine te distrezi vara în tabără, dar pentru că repetiţia e mama învăţării, here we go again: locuri noi, necunoscute şi fabuloase de vizitat, prieteni de descoperit, lucruri de învăţat şi superfun de încercat sunt printre cele mai fierbinţi puncte de pe harta oricărei tabere pentru adolescenţi. Aruncă un ochi pe articolul nostru pentru a afla care sunt cele mai atractive propuneri!
 

Limitless
 

Ceva ce e musai să faci măcar o dată în viaţă, şi de ce nu, chiar vara asta: depăşirea limitelor. Fie că e vorba de un sport extrem, de o reprezentaţie la karaoke, de vorbitul în public sau de o primă întâlnire cu băiatul/fata de care eşti îndrăgostit/ă, să îţi testezi permeabilitatea fricilor care te macină şi eventual să le depăşeşti nu poate decât să te ajute să creşti. Aşa că ia-te singur/ă de mânuţă şi hai să spargem limite vara asta!
 

Vara se trăieşte cel mai bine la înalţime
 

Fie că te urci pe un pisc de munte, survolezi întinderile de smarald ale mării cu telegondola sau savurezi un fresh de portocale pe acoperişul blocului tău, vara arată altfel privită de undeva, de sus. Să te afli, la propriu, deasupra tuturor te va face să te simţi liber/ă, puternic/ă şi fericit/ă, plus că e fun să ai, măcar pentru o perspectivă ameţitoare, lumea la picioarele tale.
 

Un job part-time cât o vară întreagă
 

Nu pentru că îţi va mânca din orele verii, ci pentru că te va învăţa o mie de chestii, te va cadorisi cu experienţă preţioasă, îţi va garanta fondurile pentru cele mai tari distracţii. Fie că alegi să serveşti la o terasă, lucrezi la McDonald's, faci pe babysitterul sau te implici într-un internship, atât timp cât nu îţi vei petrece toată vara îngropat/ă undeva, departe de razele soarelui, să te angajezi part-time este o experienţă de neratat.
 

Cel mai ciocolatiu bronz ever
 

E un must have pentru vară! Începe cu câteva ore de soare la ştrandul din cartierul tău, cu loţiune de protecţie solară şi respectând orele de expunere, apoi dă iama la mare sau la munte, după buzunare, pentru un bronz strălucitor, sănătos şi atât de atrăgător. Punem pariu că vei face senzaţie cu pielea ta sărutată de soare şi rochiţa mini cu paiete? Yeap, e o experienţă de neratat vara asta!
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: experienţe de neratat vara asta, vară, soare, vacanţă, cum să te distrezi vara, ce să faci vara, mare/munte, excursie vara, petrecere in aer liber;

Articole similare

Cartea Saptamânii – Ultimul cantec de Nicholas Sparks

Timp liber

Astăzi m-am gândit să vorbesc despre cartea lui Nicholas Sparks "Ultimul Cântec". Ați citit până acum o carte scrisă de el? Vezi tot

Hai într-o mini vacanță: locuri minunate de văzut înainte de a-ți termina temele

Timp liber

Ahh, ce bine ar suna o vacanță acum! Ce bine ar fi să te poți relaxa alături de familie și prieteni, Vezi tot

Cartea saptamanii - Anna și sărutul frantuzesc de Stephanie Perkins

Timp liber

 Deși numele cărții poate să fie ușor interpretabil, ducând cu gândul la un clișeu, este exact opusul. Mi s-a părut adorabilă, Vezi tot

Ce accesorii se poartă vara asta?

Timp liber

Un dicton nescris spune că orice fată pasionată de modă va investi în haine pe val, dar numai o adevărată fashionista Vezi tot

Idolii adolescentilor si influenta lor

Timp liber

Toti ascultam muzica si indragim anumite genuri muzicale sau anumiti artisti, uneori inca din copilarie. Initial ii apreciem pentru stilul muzical Vezi tot

Page Rank