Timp liber

Ai rămas acasă în vacanță? Tips & tricks pentru o vară de neuitat!

Scris de: Irina Burdusel | 09.08.2012

Ai rămas acasă în vacanță? Tips & tricks pentru o vară de neuitat!

 Colegii și prietenii s-au lăudat, cu mult înainte de ultimul clopoțel, cu locațiile exotice în care își vor petrece vara? Orașul natal în vacanță arată ca cele din Vestul sălbatic? Pe facebook, toți descarcă poze numai bune de stârnit invidie? Nu vă întristați, chiar dacă ați rămas acasă, puteți avea o vară de neuitat!

 
Cu câteva tips & tricks, vă veți da seama cât de puțin vă cunoașteți orașul, dar mai ales cât de puține știți despre ofertele lui interesante și accesibile pe timp de vară. Ca și model, vă voi prezenta propunerile speciale ale Bucureștiului pentru vara de neuitat a lui 2012!
 

Oferte pe timp de vară

 
Cea mai specială propunere în materie de oferte muzicale, pentru o vară de neuitat în București, o reprezintă festivalul de muzică clasică “Visul unor simfonii de vară”, al cărui prototip se regăsește în festivalurile din Londra sau New York. Are loc seara, în aer liber (lângă Teatrul Național), în fiecare weekend, din mai până în septembrie. Atmosfera e foarte drăguță, iar contrastul dintre agitația celor care se grăbesc te miri unde și seninătatea celor care se opresc să-i asculte pe maeștrii nu face decât să aprofundeze momentul.
 
Pentru cinefili, Caravana Metropolis vă propune, din iulie până în septembrie, să vă mutați pasiunea în aer liber! Cu țeluri foarte frumoase, oferta ajunge și în  Mamaia, Timișoara, Cluj, Iași și Craiova. Propunerea nu se termină aici deoarece echipa ne oferă șansa de a lua parte la ce se întâmplă în spatele proiectorului, ca voluntar. După cum observați, vara asta chiar poate fi de neuitat! Trebuie doar să aveți curajul să încercați lucruri noi!
 
Teatrul de vară din Herăstrău nu se lasă mai prejos și își încheie stagiunea pe 5 august cu piesa “Comedie pe Titanic”, ce îi are în prim plan pe îndrăgiții actori Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. Biletele sunt foarte ieftine și ar fi chiar păcat, după marea lecție pe care ne-a dat-o timpul că se cuvine să le arătăm respectul și admirația marilor artiști când îi avem printre noi și nu mai târziu, să refuzăm oferta de a ne petrece sfârșitul de săptămână făcând ceva inedit, surprinzându-ne.
 
Când vine vorba de festivaluri, fiecare oraș din țară se poate lăuda cu unul! Fie că e vorba de muzică, teatru sau cultură medievală, vara e de departe sezonul festivalurilor. Bucureștiul se mai poate lăuda cu Summer Well-ul ce va avea loc în Buftea, pe 11-12 august. Cum v-am promis că vă prezint oferte accesibile, o să vă vând un pont: accesul gratuit la astfel de evenimente vi-l puteți asigura dacă faceți parte din echipa de organizare. În acest sens, contactați cu încredere Brigada de Voluntari.
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: vacanta de vara de neuitat, tips & tricks pentru vara, adolescenta, oferte vara 2012;

Articole similare

După ore direct acasă sau prin oraș?

Timp liber

După câteva ore bune petrecute la școală, ore în care a trebuit să asiști la cursuri plictisitoare și care parcă nu Vezi tot

Transformă-ţi hobby-ul într-o carieră

Timp liber

Săptămâna trecută am vorbit despre cum să îţi transformi materia preferată de la şcoală într-o pasiune proeminentă, cu un curs ascendent. Vezi tot

Cartea saptamanii – 10 lucruri pe care le-am facut de Sarah Mlynowski

Timp liber

"Zece lucruri pe care le-am făcut (și probabil n-ar fi trebuit)" este o carte clișeu, care la prima vedere îți ascunde Vezi tot

Cartea săptămânii - Gazda, de Stephenie Meyer

Timp liber

Mă așteptam să fie ceva bun, mai ales că este scrisă de Stephenie Meyer, dar a fost mai mult de atât. Vezi tot

Tinerii sibieni descoperă secretul succesului, la BookLand Evolution

Timp liber

 Marți, 1 aprilie 2014, continuă seria Conferințelor practice BookLand Evolution, aducându-i pe tinerii sibieni față în față cu profesioniști consacrați, ale Vezi tot

Page Rank