Timp liber

Au început înscrierile pentru Tabăra Coolturală BookLand

Scris de: Ana Burdusel | 28.03.2014

Au început înscrierile pentru Tabăra Coolturală BookLand

 După succesul înregistrat de prima ediție, Tabăra Coolturală BookLand își deschide porțile pentru al doilea an consecutiv și îi întâmpină pe copiii cu vârsta între 11-18 ani cu la fel de multe experiențe memorabile, momente coolturale și distracție pe măsură. Un proiect cultural unic în România, tabăra BookLand este locul unde copiii pot descoperi magia de a învăța prin distracție, chiar în mijlocul naturii.

  
Tabăra Coolturala BookLand se va desfășura în intervalul 29 iunie - 7 septembrie, în trei locatii, concomitent (Valea Lotrului - Valcea, Bran - Moeciu și Munții Apuseni), fiind structurată pe 10 module, a câte o săptămână fiecare. Programul taberei pune accent pe un mix echilibrat de activitati coolturale, cognitive si distractive, gândite pentru 50 de copii per modul, având drept obiectiv dezvoltarea personalității și autonomiei participanților.
 
Conceptul Taberei Coolturale este unul inovator și se reflectă în activitățile zilnice concentrate pe dezvoltarea personală prin implicare socială, sănătatea fizică și mentală a copiilor. Aceștia vor avea parte de un program variat pe parcursul săptămânii și, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate, se vor implica în acțiuni care îsi au ecoul în dobândirea unor aptitudini mai mult decat necesare în viața oricărui om. Creativitatea si gandirea antreprenoriala le va fi ghidată spre reușită de către artisti plastici, scriitori, actori, oameni de afaceri și multe alte personalități consecrate. 
 
Pe lângă prieteni noi, amintiri frumoase și tehnici învățate din activitățile creative, la finalul taberei copiii vor fi mai siguri pe ei, mai independenți, mai responsabili, mai sociabili, cu competențe de lucru în echipă dezvoltate.
 
Inscrierile făcute până pe data de 31 martie beneficiază de reducere 20%!
 
Mai multe detalii si informatii despre inscrieri pe www.book-land.ro/tabara
 

Despre BookLand

 
BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand in 3 ani peste 40 orase şi fiind activ peste 600 zile. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinţe BookLand Evolution şi site-ul inPractica.ro îi vor completa abordarea social-educaţională asumată.
 

Tags: adolescenti, tabara, bookland, liceeni, elevi, Tabăra Coolturală BookLand

Articole similare

Cartea Săptamanii – Femeia in negru de Susan Hill

Timp liber

 O carte horror din toate punctele de vedere. Pot să spun că este cel mai cutremurător roman pe care l-am citit Vezi tot

Cum îţi poţi îmbunătăţi contul de Facebook?

Timp liber

Contul de Facebook nu mai este o noutate, dimpotrivă, a devenit chiar o necesitate. În prezent, majoritatea dintre noi avem cont de Vezi tot

Atelier de Jurnalism Narativ pentru Adolescenți

Timp liber

Din 9 mai, Şcoala de Arte şi Maniere vă invită să participaţi la Atelierul de Jurnalism Narativ pentru adolescenţi, susţinut de Vezi tot

Piese vestimentare pe care trebuie să le ai vara asta

Timp liber

 Vara e anotimpul în care vrem cu tot dinadinsul să arătăm ca şi cum abia am fi coborât de pe cel Vezi tot

Cartea Saptamanii – Albastru de safir de Kestin Gier

Timp liber

 Din moment ce mi-a plăcut prima carte, “Rosu de rubin”, am vrut să continui să citesc despre aventurile celor două personaje Vezi tot

Page Rank