Timp liber

Ce poţi învăţa de la vedeta ta preferată?

Scris de: Andreea Baluteanu | 26.01.2012

Ce poţi învăţa de la vedeta ta preferată?

Nu uita niciodată ceea ce contează cu adevărat!
 

Probabil îţi spui că vedeta ta preferată are totul: o garderobă fabuloasă, un iubit/o iubită pe măsură, prieteni celebri şi numerele de telefon ale celor mai puternice personalităţi în agendă, gata oricând să îi pună la picioare orice îşi doreşte. Vei afla însă cu stupoare că, oricât de atrăgătoare ţi s-ar părea cu toatele, nu ele sunt cele care îţi întipăresc un zâmbet larg pe faţă la capătul unei zile obositoare. Faimoşii care sunt cu adevărat fericiţi îi au alături pe cei care contează: familia, prietenii dezinteresaţi, cei pe care îi iubesc şi care le răspund cu aceeaşi modedă. Poate părea un clişeu, dar atunci când luminile reflectoarelor se sting, idolul tău îşi doreşte aceleaşi lucruri la care ai şi tu acces: o cicolată caldă, într-o bucătărie primitoare, lângă cineva care te iubeşte.
 

Bucură-te de viaţă!
 

Cu tot ce înseamnă ea, şi bune, şi rele. Fă din micile plăceri ale ei prilejuri de sărbătoare, gustă din toate cu inima deschisă şi nu uita niciodată să zâmbeşti. Poate că nu ai bani de o vacanţă exotică în Acapulco, dar nimeni nu te împiedică să te distrezi nebuneşte în Vamă! Rareori contează cu adevărat decorul, ambalajul sau accesoriile, ce e cel mai important e cum te simţi tu. Cât reuşeşti să savurezi din viaţă, ce laşi să treacă neobservat şi câte camere ale inimii tale îţi permiţi să deschizi. Dacă viaţa ar fi un tren, nu ar merita să crezi că fiecare compartiment ascunde o minune, să le deschizi pe toate şi să te bucuri din plin?
 

Riscă, înfruntă-ţi temerile şi pune totul la bătaie!
 

Idolul tău a crezut cu siguranţă într-un vis, a muncit pentru el şi acum culege roadele. Dar a avut la rândul lui momente când s-a temut, când a fost criticat sau când a pierdut. Nesiguranţa ne însoţeşte pe toţi, şi fiecare are micile lui complexe sau fobii pe care încearcă să le depăşească. E natural să îţi fie teamă, pentru că cine nu a simţit frică, ezitare sau emoţie probabil şi-a închis inima într-un cufăr de fier. Important e să o înfrunţi şi să încerci să priveşti cu curaj deasupra prăpastiei care te desparte de ceea ce îţi doreşti. Cine ştie, poate vei vedea că nu e chiar atât de adâncă precum părea. Sau poate vei zări  un balon cu aer colorat care te va purta desupra ei, dincolo de nori. Eşecul e o parte din viaţă, şi cine nu a pierdut ceva nu a trăit cu adevărat, dar nu lăsa teama să te convingă să te încui în casă şi să refuzi să mai atingi stele pe motiv că sunt fierbinţi şi te poţi arde!
 

Crede în tine, mai presus de toţi şi de toate
 

Ceea ce vine ca o încununare sau ca o concluzie la tot ceea ce am spus mai înainte. Poate ţi se pare normal ca idolul tău să fi crezut în el, pentru că e una dintre cele mai minunate persoane de pe pământ. Nu uita însă că, la fel ca tine, şi el a avut complexele şi nesiguranţa sa, pentru că toţi aplicăm imaginii reflectate în oglindă criterii pe care nu le-am formula altora. Poate eşti un diamant în noroi şi nici nu îţi dai seama de potenţialul tău. Încetează să te mai critici cu duritate, descoperă cât de special/ă eşti şi crede că toate visele tale sunt doar la o aruncătură de băţ. Pentru că, de cele mai multe ori, între tine şi ele nu stă decât neîncrederea ta! Dacă şi Selena Gomez spune „Who says you can't be the best”, atunci de ce mai ai nevoie pentru a crede în tine?

Acestea sunt unele dintre cele mai preţioase lecţii de viaţă pe care idolul tău ţi le-ar oferi. Probabil asta ţi-ar spune vedeta ta preferată. Nu sunt oare mai importante decât o declaraţie imaginară de dragoste?

Pagina: 1 | 2

Tags: model, idol, lecţii de viaţă, ce ţi-ar spune vedeta preferată, fan, idolii adolescenților, vedetele preferate ale adolescenților;

Articole similare

Mersul la mall - o moda?

Timp liber

Mall-ul. Pare un subiect cam demodat nu? Și totuși, se pare ca moda mall-ului încă nu a trecut, și se pare Vezi tot

Adolescentii si calculatorul – pasiune sau dependenta?

Timp liber

  Cu greu mai gasesti in ziua de azi un adolescent care sa nu aiba in camera sa un computer, de cele Vezi tot

Micuţele Mincinoase: cele mai răspândite teorii despre misterul lui A

Timp liber

Cine este A? Alison trăieşte, sau dacă nu, cine a ucis-o? Vor reuşi Hanna, Emily, Aria şi Spencer să îi demaşte Vezi tot

Cartea Saptamanii - Printul Mecanic de Cassandra Clare

Timp liber

"Prințul Mecanic" a fost cu siguranță o carte remarcabilă. Știam de când am pus mâna pe ea că îmi va rămâne Vezi tot

Vacanta de Craciun pe bani putini

Timp liber

Perioada Craciunului e cea mai frumoasa din an, atunci cand colindele, zapada, fetele zambitoare ale celor dragi si dragostea care parca Vezi tot

Page Rank