Timp liber

Cu care din fetele din Pretty Little Liars te identifici cel mai bine?

Scris de: Andreea Baluteanu | 13.04.2012

Cu care din fetele din Pretty Little Liars te identifici cel mai bine?

Pretty Little Liars sau „Micuţele mincinoase” e unul dintre cele mai apreciate seriale pentru adolescenţi, cu mii de fani îndrăgostiţi de cele patru protagoniste.

Dacă te-a prins şi pe tine microbul celor patru liceene care încearcă (şi reuşesc) să îl demaşte pe infamul A, probabil ai o favorită cu care te asemeni mai mult sau mai puţin. Personalitate, hobby-uri, stil şi dragoste, le vom diseca pe toate, pentru a afla dacă Aria, Spencer, Hanna sau Emily ar putea trece drept sora ta geamănă.
 

Aria Montgomery sau artista boho
 

Aria e artista grupului, un mic cameleon colorat care iese rapid în evidenţă prin accesorii şi vestimentaţie.

Te asemeni cu ea dacă eşti matură, puterrnică, o fire independentă. Loială şi protectoare, poţi deveni rece ca gheaţa atunci când eşti călcată pe coadă. Ceea ce nu se întâmplă prea des, pentru că ai o fire calmă, tolerantă. Discretă, ştii să ţii un secret atunci când e în joc fericirea unei persoane apropiate. Odată ce înţelegi însă că adevărul trebuie să iasă la iveală, dai dovadă de curaj şi luciditate, alegând să îţi asumi responsabilitatea.

Îţi place să citeşti şi să scrii, ai o imaginaţie debordantă şi o înclinaţie nativă spre artă. Eşti o iubitoare a culorilor, a frumosului, iar profesia visurilor tale e una care să implice doze nebune de creativitate: scriitor, ca Aria, pictor, coregraf, artist.

Nu ai mulţi prieteni, pentru că nu agreezi ieşirile în turmă la cafenea sau în club, dar cei pe care i-ai onorat cu apropierea ta ştiu că se pot baza pe tine. Locul preferat în care să pierzi vremea: într-o ceainărie cool, la teatru, la o expoziţie de artă contemporană sau la un festival de film, neapărat european şi profund.

În dragoste, te atrag băieţii mai mari, cu experienţă, cu care ai ce discuta şi care te pot însoţi la lansarea de carte a scriitorului tău preferat. Iubeşti cu pasiune şi nu te temi să îţi asumi riscuri în numele unor sentimente puternice. Eşti gata să îţi aperi relaţia ca o leoaică, chiar dacă e una interzisă, la fel cum Aria a luptat neîncetat pentru Ezra.

Stilul tău e un amestec eclectic de boho şi rock, îţi place să experimentezi cu hainele, asociind o rochie înflorată unei jachete vintage din piele şi unor bocanci masivi. Dar marea ta dragoste sunt accesoriile, de la cerceii cu pene care au făcut-o celebră pe prietena ta de la TV până la colanţii cu imprimeuri, în culori şi printuri nebune, nebune.
 

Spencer Hastings sau liderul intelectual
 

Spencer e liderul neoficial al grupului, ia iniţiativa în cele mai periculoase situaţii şi nu se teme să o înfrunte pe Alison sau să îi declare război cumplitului A.

Te identifici cu ea dacă eşti inteligentă, ambiţioasă, tinzând către perfecţiune. Adevărata ta pasiune sunt competiţiile, din care e musai să ieşi pe primul loc, puţine persoane au arme redutabile în faţa isteţimii, curajului şi tenacităţii tale. Nu te temi să îţi afirmi opiniile şi ai o părere foarte bună despre tine, dar nu eşti arogantă. Uneori, caracterul tău suspicios (Spencer a bănuit aproape toate personajele de a fi A), precum şi impetuozitatea şi tendinţa de a te arunca cu capul înainte în cele mai periculoase situaţii îţi pot face probleme, dar treci peste toate cu graţia ta înnăscută.

Îţi place să studiezi, cunoştinţele tale sunt atât de vaste, încât nimic nu te poate prinde nepregătită. Adori să planifici, să organizezi şi eşti înnebunită după to do lists. Te relaxezi rareori şi îţi place să debordezi de activităţi. Profesia ideală: lider în orice domeniu (serios, eşti capabilă să îţi însuşeşti orice meserie), avocat, detectiv particular.

Nici tu nu ai mulţi prieteni, pentru că nu te asociezi cu oricine, plus că pari snoabă. Eşti o prietenă excepţională însă, care îi încurajează continuu să evolueze pe cei apropiaţi. Locul preferat în care să pierzi vremea: citind o carte sau updatând agenda de întâlniri într-o cafenea, la un festival cool de teatru, în camera ta, învăţând.

În dragoste se dezlănţuie firea ta pasională. Iubeşti cu înflăcărare, uneori mai mulţi băieţi în acelaşi timp, dar atunci când ai ales, perechea ta îşi poate face depozite de susţinere necondiţionată din partea ta. Ai tendinţa de a face pe şefa, de aceea ai nevoie de un partener puternic (check Spencer and Toby, probabil cel mai frumos cuplu din serial).

Hainele tale sunt classy, cu multe itemuri împrumutate din dulapul ultra şic al mamei (stilul se moşteneşte), adori sacourile, rochiile şi bijuteriile atemporale, dar şi pantofii Oxford şi cizmele peste genunchi, pe care le mixezi cu o bluză de mătase, o pereche de colanţi şi un blazer lejer.
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: Pretty Little Liars, stilul fetelor din Pretty Little Liars, cu care fată din Pretty Little Liars te asemeni/identifici cel mai bine, personalitatea protagonistelor din Pretty Little Liars, serial pentru adolescenţi, Aria, Spencer, Hanna şi Emily;

Articole similare

Alegerea cadoului potrivit

Timp liber

Suntem la inceputul iernii, iar pana de Craciun nu ne despart decat cateva saptamani. Craciunul inseamna bucurie, veselie, vacanta si bineinteles Vezi tot

Ce se poarta iarna aceasta?

Timp liber

Daca esti adolescenta, sigur te intereseaza moda, vrei sa stii ce se poarta, ce piese vestimentare te vor face sa fii Vezi tot

Cartea săptămânii - Lupta, de LJ Smith

Timp liber

"Lupta" este volumul 2 al seriei Jurnalele Vampirilor, ce continuă povestea Elenei Gilbert şi celor doi fraţi vampiri Stefan şi Damon. Vezi tot

Cartea Săptamanii – Femeia in negru de Susan Hill

Timp liber

 O carte horror din toate punctele de vedere. Pot să spun că este cel mai cutremurător roman pe care l-am citit Vezi tot

Placerea de a colectiona

Timp liber

Lumea unui adolescent este complet diferita fata de lumea unui copil. In copilarie, obiectele exercitau asupra noastra o forta de atractie Vezi tot

Page Rank