Timp liber

Cu care fată din Gossip Girl te identifici cel mai bine?

Scris de: Andreea Baluteanu | 24.04.2012

Cu care fată din Gossip Girl te identifici cel mai bine?

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre personalitatea, relaţiile şi stilul celor patru protagoniste ale hit-ului Pretty Little Liars, de data asta vom migra spre aristocratul Upper East Side pentru o mică incursiune în viaţa celor mai strălucitoare personaje din serialele cu adolescenţi.

Gossip Girl şi-a câştigat repede numeroşi fani datorită intrigilor complicate, vieţii fabuloase a protagoniştilor, dar mai ales personajelor feminine din distribuţie, cu garderobe şi iubiţi invidiaţi de orice fashionista. Cu bune şi cu rele, vom diseca personalitatea, visele, iubirile şi stilul celor patru fete Gossip: Blair, Serena, Vanessa şi Jenny, pentru a afla cu care te identifici cel mai bine!
 

Blair Waldorf sau regina ambiţioasă
 

Blair conduce de pe tronul ei de suveran întreaga ierarhie socială a Upper East Side-ului din film.

Te identifici ca două picături de apă cu ea dacă eşti ambiţioasă, inteligentă şi perfecţionistă. O fire extrem de puternică, în ciuda unei nesiguranţe bine ascunse, lupţi fără încetare pentru a-ţi îndeplini obiectivele. Blair e faimoasă pentru intrigile ei complexe şi tendinţele manipulatoare, şi chiar dacă nu atingi cotele alarmante ale personalităţii ei, ai uneori tendinţa de a exagera.

Îţi place să faci planuri şi eşti o organizatoare înnăscută. Ştii deja ce facultate vrei să urmezi şi jobul spre care ţinteşti. Profesia ideală: una de succes.

Nu ai foarte mulţi prieteni, cu toate că ai o viaţă socială extrem de activă. La cât de conştientă eşti de superioritatea ta, poţi părea arogantă şi puţin snoabă, ceea ce tinde, alături de replicile tale ironice, să îi pună pe fugă pe cei nesiguri. Puţinii tăi prieteni pot fi siguri că nu îi vei abandona la greu, lor le dezvălui crâmpeie din partea caldă, sensibilă a personalităţii tale.

În dragoste, eşti o iubită pasională şi romantică, dar ai nevoie de un băiat cu capul pe umeri, care să te provoace în permanenţă. Nu te simţi împlinită decât într-o relaţie periculoasă, cu suişuri şi coborâşuri demne de un montagne-russe, la fel ca favoriţii tăi, Blair şi Chuck.

Adori moda, stilul tău e unul clasic, la fel ca Audrey Hepburn şi filmele retro, marile pasiuni ale dublurii tale din serial. Rochiile feminine, de firmă, sacourile elegante şi accesoriile girlie: bentiţele, cordeluţele şi eşarfele sunt printre favoritele tale. Dressurile colorate completează cu succes aspectul tău îngrijit, de regină a curţii şcolii.
 

Serena van der Woodsen sau fata care le are pe toate
 

It-girl prin definiţie, Serena e fata care atrage toate privirile.

Îi semeni dacă eşti...pur şi simplu strălucitoare. Cu o frumuseţe înnăscută, vei cuceri inimile tuturor băieţilor dintr-o încăpere doar cu tenul tău sărutat de soare şi ochii scânteietori. În acelaşi timp, vei stârni ropote de invidie fetelor. O aversiune care te miră, pentru că ai o fire pozitivă, sociabilă şi eşti fără îndoială o fată bună. Inteligentă, uneori poţi fi destul de superficială şi delăsătoare, cu atât mai mult cu cât pari să obţii ceea ce îţi doreşti fără niciun efort.

Eşti o mare iubitoare de frumos, sub toate formele lui (mai ales masculine) şi adori să trăieşti clipa. Planurile de viitor lipsesc din agenda ta, cine s-ar mai gândi la ele, cu un asemenea prezent?

Ai numeroşi prieteni, mai ales băieţi, care sfârşesc însă fie prin a se îndrăgosti de tine, fie prin a te diviniza. Fetele îţi sunt mai puţin apropiate, cu toate că eşti caldă, protectoare şi o foarte bună prietenă.

În dragoste, cel mai dificil e...să te decizi. Ai o mulţime de admiratori, şi cum nu eşti o persoană pretenţioasă, eşti destul de uşor de cucerit. Plus că ai tendinţa supărătoare de a te răzgândi destul de des. La fel ca şi Serena, eziţi constant între Nate şi Dan-ul tău.

Stilul tău e unul glam, sexy, menit să îţi pună în evidenţă frumuseţea naturală. Adori mini-ul, paietele şi accesoriile care te pun în valoare. Şi cu nişte atuuri ca ale tale, ce mai contează ce pui pe tine? Eşti o norocoasă, din toate punctele de vedere.
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: Gossip Girl, stilul fetelor din Gossip Girl, cu care fată din Gossip Girl semeni/te identifici cel mai bine, personalitatea protagonistelor din Gossip Girl, serial pentru adolescenţi, Blair, Serena, Vanessa şi Jenny

Articole similare

La ce seriale se uită adolescenţii?

Timp liber

Plăcerea de a urmări serialul preferat, tolănit pe canapea alături de cel mai bun prieten, o limonadă şi un castron uriaş Vezi tot

Cartea săptămânii - Lupta, de LJ Smith

Timp liber

"Lupta" este volumul 2 al seriei Jurnalele Vampirilor, ce continuă povestea Elenei Gilbert şi celor doi fraţi vampiri Stefan şi Damon. Vezi tot

10 filme de Craciun care merita vazute

Timp liber

Filmele de Craciun ne incalzesc inima, ne aduc lacrimi in ochi si ne amintesc de acele dimineti cu miros de prajituri Vezi tot

Recenzie de film - Warm Bodies (Iubitul meu e zombi)

Timp liber

 O dovadă în plus că trendul poveştii de dragoste dintre un muritor şi o fiinţă supranaturală a prins bine de tot, Vezi tot

Tendinţe în sezonul de primăvară/vară 2012

Timp liber

Pentru fashionistele înflăcărate, săptămâna modei de la Paris, Londra, New York şi Milano, cu defilările celor mai cunoscuţi creatori şi previziunile Vezi tot

Page Rank