Timp liber

Cum am petrecut cu Jessie J la Orange Summer Party

Scris de: Andreea Baluteanu | 16.08.2012

Cum am petrecut cu Jessie J la Orange Summer Party

 Din seria „nu am să uit niciodată” vor face parte, spre nemurire, cei patru kilometri de plajă alergaţi, printre stropi calzi de mare, firicele nărăvaşe de nisip şi scoici neprietenoase, deranjate din siesta de seară, în căutarea locaţiei ce avea să găzduiască cel mai fierbinte concert al verii. Din seria „nu am să uit niciodată, nu am cum să o fac” va face parte, bineînţeles, fenomenalul concert ţinut de fabuloasa Jessie J sâmbătă, 28 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, organizat de Orange. De ce? Pentru că am petrecut cu Jessie o oră şi jumătate pline de muzică, magie, o voce incredibilă, glume, voie bună şi tone de emoţie. 

 

Spectacol extraordinar pe plaja din Mamaia

 
Jessie J nu e un nume cu rezonanţă în România, dar asta nu i-a împiedicat pe cei 30 000 de participanţi să îi scandeze în delir numele, la finalul unuia dintre cele mai reuşite concerte de la care am avut parte. Cunoscută publicului autohton prin hituri precum „Price Tag” feat B.O.B., „LaserLight” feat David Guetta şi recentul „Domino”, sau indirect, prin cântecele create pentru artişti precum Miley Cyrus sau Chris Brown, Jessie nu se bucura de un fan club de proporţii până la prestaţia de săptămâna trecută, dar a câştigat inimi pe bandă rulantă de atunci, cu siguranţă.
 
Artista, laureată cu prestigioasele Critics's Choice BRIT Awards şi BBC Sound of 2011, deţinând recordul de a fi prima cântăreaţă britanică cu şase piese de pe acelaşi disc în Top 10, a deschis la Orange Summer Party ceea ce avea să fie una dintre cele mai frumoase seri ale muzicii cu prima ei melodie, „Do it like a dude”. Cu o voce vibrând a perfecţiune, a continuat să ne încânte cu „Who's laughing now”, ne-a purtat pe aripile unui colorat „Rainbow”, a omagiat artişti celebri, cu coveruri după Usher („Climax”), Bob Marley („Stand Up”), sau Luther Vandross („Never too much”) şi şi-a demonstrat veleităţile de vrăjitoare a sunetului, cu ritmatul „Abracadabra”. A continuat cu hiturile „Nobody's Perfect”, „Who You Are” şi „Price Tag”, pentru a încheia o reprezentaţie de cinci stele cu o dedicaţie pentru fani „LaserLight” şi noul ei single, „Domino”.
 
Vocea puternică, talentul cu carul, charisma şi tonele de voie bună au  transformat-o repede în preferata publicului, dar Jessie a făcut mai mult de atât. A glumit, a vorbit cu fluturii de noapte care nu se dezlipeau de ea, a improvizat, a transformat cel mai banal gest-o mică pauză de apă-într-un moment muzical în toată regula. Ne-a demonstrat că e nu numai incredibil de talentată, ci şi o fată caldă, cu picioarele pe pământ, amuzantă, plină de lumină. A citit mesajele înmânate de membrii fan clubului ei, a aruncat publicului beţele de la tobă şi a primit în schimb un băţ fosforescent, pe care şi l-a agăţat în păr.
 
 Ne-a povestit despre următorul ei proiect, o carte autobiografică, ne-a vorbit despre ceea ce înseamnă să fii sub lumina reflectoarelor, despre strălucirea şi umbrele vieţii de artist, despre provocări, singurătate şi dragoste. Despre cum o fată simplă poate deveni o stea, despre o voce fenomenală, care străbate distanţe milenare şi ajunge exact unde trebuie: în inima celui care o ascultă. Despre cât de frumos e să cânţi în faţa a zeci de mii de oameni care îţi strigă numele, despre ce înseamnă să transformi o seară caldă la mare într-una pe care nu o vom uita niciodată.
 
Orange Summer Party s-a încheiat cu focuri de artificii şi cu promisiunea lui Jessie că va reveni cât de curând posibil. Şi, deşi ne-a strigat cât a putut de tare „nobody's perfect”, ne simţim obligaţi să o contrazicem: ea este!
 

Tags: Jessie J, Orange Summer Party, Mamaia, plaja H2O, muzică, concert;

Articole similare

Tendinţe pentru sezonul toamnă-iarnă

Timp liber

 Sezonul toamnă-iarnă 2012-2013 abundă în ţinute glamour, dar face dreptate în acelaşi timp outfiturilor casual, ideale pentru o plimbare prin tomnaticele Vezi tot

Cartea săptămânii - Gazda, de Stephenie Meyer

Timp liber

Mă așteptam să fie ceva bun, mai ales că este scrisă de Stephenie Meyer, dar a fost mai mult de atât. Vezi tot

Mersul la mall - o moda?

Timp liber

Mall-ul. Pare un subiect cam demodat nu? Și totuși, se pare ca moda mall-ului încă nu a trecut, și se pare Vezi tot

Cum scăpăm de astenia de primăvară?

Timp liber

Razele soarelui sunt mai calde, copacii încep sa înfrunzească, aleile parcurilor se umplu de perechi, cârduri de copii şi bunici veghindu-şi Vezi tot

Cei 20 care au cucerit Romania- La-la Band

Timp liber

Adolescent sau adult, fiecare dintre noi am auzit de noul serial muzical “Pariu cu viata” difuzat de PROTV. Am trait alaturi Vezi tot

Page Rank