Timp liber

Cum îți petreci vacanța de vară?

Scris de: Andreea Cosma | 19.06.2013

Cum îți petreci vacanța de vară?

Cum începe sa fie cald afară, iar soarele să strălucească din ce în ce mai tare, cum gândul tău zboară, unde oare? La vacanța de vară! La fel ca toți ceilalți aștepți cu sufletul la gură acest moment, iar când în sfârșit vara e aproape, nu mai ai răbdare. Ești dornic să stai la o terasă, să mergi la ștrand sau chiar să pleci la munte sau la mare cu prietenii tăi.

Vara se întâmplă cele mai frumoase lucruri și ca prin magie, se formează amintiri de neuitat. De câte ori nu ai auzit-o pe prietena cea mai bună povestind cum s-a îndrăgostit nebunește, sau cum prietenii tăi au vizitat un loc minunat și de atunci a rămas locul lor preferat? Fiecare are povestea lui în vacanța de vară. În cele trei luni de vacanță, activitățile sunt atât de diverse și de ispititoare încât este imposibil să te plictisești.
 

Sugestii
 

Cum vine ultima zi de școală, cum fugi la bunici! Deja, pentru mulți, este un ritual și un refugiu departe de părinți. După cum se știe, toți bunicii iși răsfață nepoții! Nimic nu se compară cu trei luni de liniște, aer curat și mâncare sănătoasă.

Ai posibilitatea  să alegi să îți petreci vara îmbinând distracția cu învățatul. Astfel, școlile de vară sunt foarte utile în acest sens. Știu că nu vrei ca în vacanța de vară să mai auzi de școală, dar aceste școli sunt diferite și te învață într-un mod distractiv. Cele care sunt în alte țări sunt cu atât mai interesante. Astfel, poți vizita țara respectivă iar în acest fel nu te vei simți ca la școală. De asemenea, poți cumpăra suveniruri pentru cei de acasă sau te poți relaxa cu noii colegi la o înghețată. Cu siguranță vei ajunge acasă cu multe lucruri de povestit părinților tăi și prietenilor.

Taberele sunt la fel de utile vara! Un avantaj al lor este că se organizează în zone foarte frumoase. Un alt avantaj al taberelor de vară este că poți petrece vacanța împreună cu colegii și profesorii tăi, intr-un alt loc decât școala. Îți  poți cunoaște mult mai bine colegii și poți decoperii lucruri noi.
 

Alte activități
 

Dacă nu ești un norocos și ai ghinionul să rămâi acasă, poți merge cu prietenii tăi la ștrand, în parc sau la film. Excursiile în familie sunt la fel de distractive. Chiar dacă ți se va părea plictisitor la început, cu siguranță va fi o excursie de neuitat, atât timp cât alegeți locul împreună.

Poți pleca împreună cu grupul tău de prieteni cu cortul, la munte, la mare sau în Deltă. De obicei astfel de experiențe cu grupul de prieteni sunt memorabile.

Ei bine, pe timpul verii, nu numai distracția contează, astfel poți alege să iți iei un loc de  muncă part-time care să iți permită să iți câștigi banii de buzunar dar să ai timp și de altceva.

Profită de vremea de afară, distrează-te și petrece cât mai mult timp cu familia și prietenii tăi!
 

Tags: vacanța de vară, amintiri, ștrand, munte, mare, activități in vacanta, adolescenta, mersul la bunici, tabere pentru tineri, activitati de vara

Articole similare

Cartea săptămânii - Trezirea, de LJ Smith

Timp liber

"Trezirea" face parte din seria Jurnalele vampirilor. Am început să citesc acest prim volum, după ce am vizionat câteva episoade din Vezi tot

Mersul la mall - o moda?

Timp liber

Mall-ul. Pare un subiect cam demodat nu? Și totuși, se pare ca moda mall-ului încă nu a trecut, și se pare Vezi tot

Breaking Dawn Part 2: Sfârşitul unei legende cinematografice

Timp liber

Cine nu cunoaşte romantica poveste de dragoste dintre vampirul Edward Cullen, simbolul perfecţiunii masculine şi protagonistul viselor fetelor de pretutindeni şi Vezi tot

Cadouri majorat baieti pentru o zi de neuitat!

Timp liber

 Majoratul este un prilej de bucurie intotdeauna. Nu ne putem gandi la o astfel de petrecere fara sa ne gandim si Vezi tot

Solar sau autobronzant?

Timp liber

A venit iarna, si daca nu ai reusit sa prinzi niste zile de soare asta-vara, dar vrei o piele bronzata ai Vezi tot

Page Rank