Timp liber

Evenimentele lunii august pe care nu le poti rata

Scris de: Andreea Baluteanu | 12.08.2013

Evenimentele lunii august pe care nu le poti rata

 Vara e anotimpul soarelui şi al distracţiei, şi ce poate fi mai fun decât concertele artiştilor tăi preferaţi?

Cu toate că nu a mai rămas mult din anotimpul libertăţii nemăsurate, al lipsei de griji şi al iubirii, îţi vom face cunoştinţă în rândurile care urmează cu cele mai tari concerte ale lunii august.
 
The Biggest Rooftop Party, 3 august, Showroom Renault Rooftop (Auto Cobalcescu)
Începem enumerarea celor mai hip evenimente ale verii cu o premieră în zona de events românească, primul rooftop party, deja celebru în Occident. DJ-ii care te vor acompania la unul dintre cele mai glam party-uri sunt celebrii Oliver Koletzki si Kellerkind, care vor mixa alături de artişti precum Atapy, Rhadow, Mahony si Nusha. Biletele au preţuri cuprinse între 25 şi 60 de lei.
 
Joe Cocker, 4 august, Sala Palatului, Bucureşti
Cu toate că e departe de a fi idolul generaţiei tale, e imposibil să nu fi dansat lasciv la vreun party pe celebra „You can leave your hat on”. În vârstă de 69 de ani, cu un turneu intitulat sugestiv Fire It Up Summer Tour, unul dintre cei mai apreciaţi artişti vine pe 4 august la Sala Palatului, de la ora 20. Biletele au preţuri cuprinse între 135 şi 750 de lei.
 
Festivalul ARTmania, 5-11 august, Piaţa Mare, Sibiu
Aflat deja la cea de-a opta ediţie, Festivalul ARTmania îi are drept cap de afiş pe celebrii rockeri de la Within Temptation, alături de care îi poţi vedea şi pe Haggard, Xandria sau Amaranthe. Dacă doreşti să mixezi o porţie de muzică bună cu un strop de cultură şi unul dintre cele mai frumoase oraşe româneşti, vei scoate din buzunar 100 lei, pentru un bilet, şi 150 de lei pentru un abonament. 
 
Summer Well, 10-11 august, Domeniul Stirbey, Buftea
Sponsorizat de Orange şi promovat asiduu, festivalul Summer Well se desfăşoară tot pe Domeniul Ştirbey, fiind probabil unul dintre puţinele festivaluri din România care oferă senzaţia hip a celor occidentale. Anul acesta, pe lângă muzica celor de la The XX, The Courteeners, The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, The Vaccines, Everything Everything, Spector şi The Family Rain, te vei putea bucura de o serie de evenimente puse la cale de organizatori. Abonamentele costă între 149 şi 169 de lei, în funcţie de data achiziţionării. 
 
Dark Bombastic Evening, 15-17 august, Cetatea Alba Iulia
Dincolo de titulatura excentrică, Dark Bombastic Evening îmbină conceptul de muzică bună cu diverse activităţi, precum foc de tabără, teatru, expoziţii de artă, excursii, improvizaţii live, fiind unul dintre cele mai diversificate şi mai creative evenimente ale lunii. Pe scenă vor urca peste 20 de trupe, între care cei mai cunoscuţi sunt cei de la Solefald. 
 
Transylvania Calling, 19-26 august, Râşnov
Între numele care au confirmat prezenţa, se numără Kojiro Japan Hypnodisk/Wakyo, Dj Max Russia Chillout Planet, Ancient Core Romania Astronautic Records, Between the Lines Sweden HorsePower Productions, The Beaupreau Project UK, Ine Brazil Suntrip Record şi Tristan UK Nano Rec, Twisted Rec. 
 
Roger Waters, 28 august, Piaţa Constituţiei, Bucureşti
Întemeietorul ultracunoscutei trupe Pink Floyd vine la Bucureşti cu unul dintre cele mai impresionante spectacole ale momentului, care întruneşte, pe lângă hituri atemporale, proiecţii care îţi taie răsuflarea, efecte vizuale impresionante şi decoruri sub forma zidului „The Wall” care dă şi numele turneului. Biletele pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 135 şi 950 de lei.
 
Rockstadt Extreme Fest, 30-31 august, Râşnov
Una dintre cele mai populare destinaţii pentru concertele în aer liber, Râşnovul este gazda festivalului care include, pe lângă muzică live, primii participanţi confirmaţi fiind irlandezii de la Primordial, zonă de camping, de agrement şi facilităţi food&drink. Biletele costă între 50 şi 100 lei.
 
Jazz at Bran, 30 august-1 septembrie, Bran
Între atâtea evenimente rock, o pauză de cultură e binemeritată. Dacă eşti fanul/a jazzului, eşti invitat/ă la prima ediţie a unui festival care doreşte a se transforma într-un obicei de bun simţ pentru români. Propunând trei seri de jazz, la care vor participa nume cunoscute ale jazzului european, muzicii contenporane şi baroce, organizatorii te tentează cu bilete cuprinse între 150 şi 400 de lei.
 
Tu ce concert vizezi luna asta?
 
 

Tags: concerte august 2013, preţ bilete concert, vara, evenimente vara

Articole similare

Academia 1,61 te invita la Aventură în familie: Patru ore de jocuri interactive pentru părinţi şi copii – 22 martie 2014

Timp liber

Când a fost ultima oară când ai trăit o aventură fascinantă, educativă şi amuzantă alături de copilul sau nepotul tău? Când Vezi tot

Tinerii sibieni descoperă secretul succesului, la BookLand Evolution

Timp liber

 Marți, 1 aprilie 2014, continuă seria Conferințelor practice BookLand Evolution, aducându-i pe tinerii sibieni față în față cu profesioniști consacrați, ale Vezi tot

LGBT #laLiceu: ne cerem dreptul la educație de calitate

Timp liber

 Liceeni LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) se confruntă cu un grad ridicat de bullying, violență și hărțuire, conform studiului Un liceu Vezi tot

One Direction - trupele de baieti se intorc!

Timp liber

Ii cunoasteti? Zayn, Harry, Niall, Liam si Louis.   Sunt cinci baieti frumosi si talentati care  au inceput deja sa innebuneasca fetele din Vezi tot

Cartea săptămânii - Gazda, de Stephenie Meyer

Timp liber

Mă așteptam să fie ceva bun, mai ales că este scrisă de Stephenie Meyer, dar a fost mai mult de atât. Vezi tot

Page Rank