Timp liber

Evenimentele lunii august pe care nu le poti rata

Scris de: Andreea Baluteanu | 12.08.2013

Evenimentele lunii august pe care nu le poti rata

 Vara e anotimpul soarelui şi al distracţiei, şi ce poate fi mai fun decât concertele artiştilor tăi preferaţi?

Cu toate că nu a mai rămas mult din anotimpul libertăţii nemăsurate, al lipsei de griji şi al iubirii, îţi vom face cunoştinţă în rândurile care urmează cu cele mai tari concerte ale lunii august.
 
The Biggest Rooftop Party, 3 august, Showroom Renault Rooftop (Auto Cobalcescu)
Începem enumerarea celor mai hip evenimente ale verii cu o premieră în zona de events românească, primul rooftop party, deja celebru în Occident. DJ-ii care te vor acompania la unul dintre cele mai glam party-uri sunt celebrii Oliver Koletzki si Kellerkind, care vor mixa alături de artişti precum Atapy, Rhadow, Mahony si Nusha. Biletele au preţuri cuprinse între 25 şi 60 de lei.
 
Joe Cocker, 4 august, Sala Palatului, Bucureşti
Cu toate că e departe de a fi idolul generaţiei tale, e imposibil să nu fi dansat lasciv la vreun party pe celebra „You can leave your hat on”. În vârstă de 69 de ani, cu un turneu intitulat sugestiv Fire It Up Summer Tour, unul dintre cei mai apreciaţi artişti vine pe 4 august la Sala Palatului, de la ora 20. Biletele au preţuri cuprinse între 135 şi 750 de lei.
 
Festivalul ARTmania, 5-11 august, Piaţa Mare, Sibiu
Aflat deja la cea de-a opta ediţie, Festivalul ARTmania îi are drept cap de afiş pe celebrii rockeri de la Within Temptation, alături de care îi poţi vedea şi pe Haggard, Xandria sau Amaranthe. Dacă doreşti să mixezi o porţie de muzică bună cu un strop de cultură şi unul dintre cele mai frumoase oraşe româneşti, vei scoate din buzunar 100 lei, pentru un bilet, şi 150 de lei pentru un abonament. 
 
Summer Well, 10-11 august, Domeniul Stirbey, Buftea
Sponsorizat de Orange şi promovat asiduu, festivalul Summer Well se desfăşoară tot pe Domeniul Ştirbey, fiind probabil unul dintre puţinele festivaluri din România care oferă senzaţia hip a celor occidentale. Anul acesta, pe lângă muzica celor de la The XX, The Courteeners, The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, The Vaccines, Everything Everything, Spector şi The Family Rain, te vei putea bucura de o serie de evenimente puse la cale de organizatori. Abonamentele costă între 149 şi 169 de lei, în funcţie de data achiziţionării. 
 
Dark Bombastic Evening, 15-17 august, Cetatea Alba Iulia
Dincolo de titulatura excentrică, Dark Bombastic Evening îmbină conceptul de muzică bună cu diverse activităţi, precum foc de tabără, teatru, expoziţii de artă, excursii, improvizaţii live, fiind unul dintre cele mai diversificate şi mai creative evenimente ale lunii. Pe scenă vor urca peste 20 de trupe, între care cei mai cunoscuţi sunt cei de la Solefald. 
 
Transylvania Calling, 19-26 august, Râşnov
Între numele care au confirmat prezenţa, se numără Kojiro Japan Hypnodisk/Wakyo, Dj Max Russia Chillout Planet, Ancient Core Romania Astronautic Records, Between the Lines Sweden HorsePower Productions, The Beaupreau Project UK, Ine Brazil Suntrip Record şi Tristan UK Nano Rec, Twisted Rec. 
 
Roger Waters, 28 august, Piaţa Constituţiei, Bucureşti
Întemeietorul ultracunoscutei trupe Pink Floyd vine la Bucureşti cu unul dintre cele mai impresionante spectacole ale momentului, care întruneşte, pe lângă hituri atemporale, proiecţii care îţi taie răsuflarea, efecte vizuale impresionante şi decoruri sub forma zidului „The Wall” care dă şi numele turneului. Biletele pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 135 şi 950 de lei.
 
Rockstadt Extreme Fest, 30-31 august, Râşnov
Una dintre cele mai populare destinaţii pentru concertele în aer liber, Râşnovul este gazda festivalului care include, pe lângă muzică live, primii participanţi confirmaţi fiind irlandezii de la Primordial, zonă de camping, de agrement şi facilităţi food&drink. Biletele costă între 50 şi 100 lei.
 
Jazz at Bran, 30 august-1 septembrie, Bran
Între atâtea evenimente rock, o pauză de cultură e binemeritată. Dacă eşti fanul/a jazzului, eşti invitat/ă la prima ediţie a unui festival care doreşte a se transforma într-un obicei de bun simţ pentru români. Propunând trei seri de jazz, la care vor participa nume cunoscute ale jazzului european, muzicii contenporane şi baroce, organizatorii te tentează cu bilete cuprinse între 150 şi 400 de lei.
 
Tu ce concert vizezi luna asta?
 
 

Tags: concerte august 2013, preţ bilete concert, vara, evenimente vara

Articole similare

Pasionat de lectura? Targul de carte BookLand a ajuns la a III a editie!

Timp liber

Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte Vezi tot

BookLand te asteapta in Gold Plaza, ca sa ai cu ce!

Timp liber

A doua oprire pe harta BookLand este centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare. Intre 19 si 31 martie, iubitorii de Vezi tot

Recenzie de film Breaking Dawn Part 1

Timp liber

 Despărţită din motive în mare parte financiare în două pelicule, ultima carte semnată Stephenie Meyer, Zori de zi, ne aduce faţă Vezi tot

Cartea Săptămânii – Eve de Anna Carey

Timp liber

Faptul că este o carte distopică i-a adus un mare plus acesteia. Nu de mult am făcut o pasiune pentru distopii. Vezi tot

Excursie la schi pentru începători si intermediari – adulți, Cabana Miorița 23.02 – 24.02.2013

Timp liber

Haideti sa invăţăm să schiem sau să ne dăm pe snowboard!!! Mergem impreună, sus, la munte, la cabană, petrecem câteva zile Vezi tot

Page Rank