Timp liber

One Direction - noii idoli ai adolescenţilor

Scris de: Andreea Baluteanu | 27.09.2012

One Direction - noii idoli ai adolescenţilor

 Niall Horan. Zayn Malik. Liam Payne. Harry Styles. Louis Tomlinson. Sunt numele celor cinci componenţi ai trupei One Direction, pe care adolescente din toată lumea le rostesc suspinând, tânjind, idolatrizând la unison. Dacă nu te-ai trezit încă recitându-le sârguincios, la rândul tău, e cazul să te pui la punct cu articolul de mai jos, pentru a afla cele trebuincioase despre cel mai hot boy band al momentului.

 

Cine sunt One Direction şi de ce sunt pe buzele tuturor?

 
Trupa One Direction e cel mai de succes produs de export britanic, şi nu o spunem noi, ci cele mai avizate personalităţi muzicale. Cu un imperiu de afaceri ce a atins 50 milioane de dolari şi e într-o continuă expansiune, cu 8 milioane de single-uri vândute, 3 milioane de albume şi 1 milion de DVD-uri, sparg record după record, frâng inimi şi îşi scriu propria muzică, devenind o adevărată ameninţare pentru ultrafaimosul Justin Bieber. Dacă finanţele nu sunt punctul tău forte, iar recordurile te lasă rece, află că cei cinci adolescenţi englezi sunt super drăguţi, iar melodiile lor îţi merg direct la inimă.
 
Trupa engleză a luat naştere în 2010, la Londra, sub bagheta faimosului Simon Cowell, care i-a descoperit la audiţiile pentru X Factor. Cea care le-a sesizat imensul potenţial de boy band a fost însă Nicole Scherzinger, ex membră Pussycat Dolls. După ce au cucerit juriul şi fanii popularului concurs de talente, deopotrivă, One Direction au ajuns în marea finală, pe care au încheiat-o pe poziţia a treia. Şi drumul strălucitor al faimei era abia la început.
 
După ce au semnat cu casa de discuri a lui Cowell, nimeni şi nimic nu le-a mai stat în cale. Băieţii de vis ai popului british au lansat rapid piesa „What makes you beautiful”, o odă sensibilă dedicată tuturor fetelor, care a debutat pe locul întâi în UK Singles Chart şi pe locul 28 în americanul Billboard Hot 100 (da, nu numai englezoaicele îi iubesc pe băieţi). Mai mult, primul lor album „Up All Night” a intrat în Cartea Recordurilor, fiind primul album al unei formaţii de băieţi din Anglia care se poate lăuda cu performanţa de a debuta pe locul întâi în topul US Billboard 200. Mai e nevoie să îţi spunem că e cel mai bine vândut album de debut al anului 2011 în Marea Britanie şi al doilea cel mai bine vândut album al anului 2012 în State, pentru a te convinge să le pui melodiile pe repeat?
 
Ce a urmat e scrijelit în literă de basm: turneul mondial din 2012 a primit laude din partea criticilor şi aclamaţii isterice din partea fanilor, cuprinzând un total de 62 de showuri. Peste capetele noilor idoli ai adolescenţilor a plouat cu premii: Best British Single la BRIT Awards şi două Kids' Choice Awards, plus transformarea cu iz de magie a tuturor nominalizărilor Teen Choice Awards în statuete veritabile. Recent, băieţii au fost marii câştigători ai MTV Video Music Awards, cu un palmares care numără nu mai puţin de trei distincţii onorifice. În aceste condiţii, se mai miră cineva că suntem martorii unei adevărate invazii britanice?
 
Şi viitorul sună bine. În noiembrie, bravii compatrioţi ai Prinţului William vor lansa cel de-al doilea album, Take Me Home, care a întrunit în studio cei mai de succes producători ai momentului. Pe 3 decembrie, băieţii vor cânta pe uriaşa Madison Square Garden din New York, unde sunt aşteptaţi cu sufletul la gură, dovadă fiind vânzarea    într-un singur minut a peste 20 000 de bilete. Justin Bieber, cineva?
  Citeste mai departe

Pagina: 1 | 2

Tags: One Direction, trupă engleză, idolii adolescenţilor, muzica, stilul şi moda One Direction, boy band de succes, album de debut şi premii One Direction

Articole similare

Micul meu secret- Sunt dependent/ă de mersul la sală

Timp liber

Cu toții suntem conștienți de beneficiile antrenamentului fizic și peste tot auzim vorbindu-se de importanța sportului și a mișcării. Activitatea fizică Vezi tot

Breaking Dawn Part 2: Sfârşitul unei legende cinematografice

Timp liber

Cine nu cunoaşte romantica poveste de dragoste dintre vampirul Edward Cullen, simbolul perfecţiunii masculine şi protagonistul viselor fetelor de pretutindeni şi Vezi tot

Evenimentul săptămânii-Maratonul Teatrului Independent

Timp liber

 E super să mergi prin Centrul Vechi. E super când amicii din alte orașe, aflați în vizită, propun să ieșiți în Vezi tot

Cum îți petreci vacanța de vară?

Timp liber

Cum începe sa fie cald afară, iar soarele să strălucească din ce în ce mai tare, cum gândul tău zboară, unde Vezi tot

Cel mai bun prieten - animalul de companie

Timp liber

Cu siguranță, ca adolescent, ai trăit momente în care te-ai simțit singur, neînțeles și ai preferat să te retragi în lumea Vezi tot

Page Rank