Timp liber

Petrecerea de 18 ani - Un succes!

Scris de: Andreea Cosma | 02.07.2013

Petrecerea de 18 ani - Un succes!

Perioada adolescenței se întinde pana la 18 ani. Începând cu această varstă, treci intr-o altă zonă și începi să cunoști viața unui adult cu tot ce înseamnă stil de viață și responsabilități. Desigur, acest moment este marcat de fiecare adolescent printr-o petrecere, numita majorat. Petrecerea de 18 ani are această denumire deoarece, odată ce împlinești această frumoasă vârstă, tu devii major și răspunzi legal pentru toate faptele tale.

Iți place să petreci cu prietenii tai! De ce nu? Ești tănăr, frumos și vrei să iți trăiești viața la maxim în fiecare zi. Această petrecere care marchează terminarea unei etape din viață și începerea alteia, este un prilej perfect pentru a-ți strânge toți prietenii și să petreceti cu foc. De altfel, părinții tăi care v-or fi alături de tine în acel moment, iși vor da seama că ai crescut și se vor distra cu tine și cu toți prietenii tăi.
 

Cum iți planifici petrecerea?
 

Îți dorești ca totul să iasă perfect așa că iți planifici cu atenție fiecare detaliu. Desigur, iți dorești o petrecere mai reușită decât a colegilor tăi și vrei ca toți să iși aducă aminte de ea. Începi să faci lista cu invitați. Apoi, te gandești în ce loc ți-ar plăcea să se desfășoare petrecerea ta de 18 ani. Colegii tăi au ales un restaurant, o sala de nunți, un club, dar ție iți place sala unei cafenele, decorata și amenajată pe gustul tău unde muzica este cea care iși pune amprenta. Tortul este o problemă la fel de importantă. La astfel de petreceri de cele mai multe ori se alege un tort cu cifrele 1 și 8, unul cu chipul tău sau unul cu o figurina sau un desen animat care te reprezintă. Desigur tu vei alege tortul care te caracterizează cel mai bine. Urmează apoi detații pe care nu vrei să le lași deoparte: baloane, aranjamente, ținuta ta, gutările.

Știu că vrei o petrecere spectaculoasă dar părinții tăi sunt cei care plătesc și în cazul acesta trebuie să îi asculți și să faci cum spun. Începi să împarți invitațiile cu o săptămână înainte ca să fi sigur că primești confirmarea la timp. Îți inviți colegii de clasă și prietenii apropiați. Tot ce iți dorești este ca ei să fie alături de tine în acel moment important din viața ta și să ciocniți împreună un pahar de șampanie. Binenteles nu vrei să ratezi momentul când toți invitații  te aruncă de 18 ori in sus! Această „tradiție”  nu lipsește la nici un majorat!
 

Momentul mult așteptat!
 

Seara a venit, te-ai aranjat cat mai frumos și aștepți să apară invitații. Aceștia vin încărcați cu multe cadouri și flori. Nu ai cum să te simți decât minunat! Când toți au venit, ringul de dans este plin. Tu ești în centrul atenției iar toate privirile sunt asupra ta. Acest moment este unic în viața și trebuie să il trăiești la maximă intensitate. Părinții tăi sunt mandrii de tine că ai crescut iar prietenii și colegii tăi petrec de zor! Totul este perfect și nu iți mai dorești nimic altceva! Binențeles, momentul când vei deschide toate cadourile este memorabil deoarece la petrecerea de 18 ani primești fel de fel de cadouri pe care cu siguranță le vei ține minte toată viața.

Petrecerea ține până dimineață iar tu nu te vaiți deloc de picioare! Vrei ca în poze să fi mereu zimbitor și plin de energie. Ca la orice eveniment important din viață, apar și momente penibile. Așa se întâmplă cand ți se rupe tocul de la prea mult dans, când colegii tăi te murdăresc de friscă pe față sau când te udă cu șampanie. Acestea sunt amintiri nemaiîntâlnite la care te gandești de fiecare dată cu multă plăcere.

A doua zi te trezești cam obosit dar cu un zâmbet larg ce iți aduce aminte ce distratie a fost la petrecerea ta de 18 ani!
 

Tags: 18 ani, adolescent, petrecere, vârstă, prieteni, viață, major, majorat, adolescenta

Articole similare

Adolescentii si calculatorul – pasiune sau dependenta?

Timp liber

  Cu greu mai gasesti in ziua de azi un adolescent care sa nu aiba in camera sa un computer, de cele Vezi tot

BookLand te asteapta in Gold Plaza, ca sa ai cu ce!

Timp liber

A doua oprire pe harta BookLand este centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare. Intre 19 si 31 martie, iubitorii de Vezi tot

Cadouri majorat baieti pentru o zi de neuitat!

Timp liber

 Majoratul este un prilej de bucurie intotdeauna. Nu ne putem gandi la o astfel de petrecere fara sa ne gandim si Vezi tot

Cartea săptămânii – Enigma Otiliei, de George Călinescu

Timp liber

Ceea ce nu-mi place la Călinescu sunt descrierile acestuia. Dacă ați citit vreodată vreo carte de George Călinescu veți observa că Vezi tot

Cartea Săptămânii – Nu-i timp de ramas bun de Linwood Barclay

Timp liber

Ieșind din sfera paranormalului, m-am gândit ca astăzi să vă prezint un thriller ce mi-a plăcut foarte de mult. De obicei, Vezi tot

Page Rank