Timp liber

Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun cum eşti!

Scris de: Andreea Baluteanu | 04.05.2012

Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun cum eşti!

Ai o tonă de prieteni, la fel de dedicaţi distracţiei ca tine, eşti prietenos/oasă şi sociabil/ă. Îţi place să ajuţi oamenii şi îţi păstrezi calmul în situaţiile limită.

În general, nu ai probleme cu fizicul tău, te simţi atractiv/ă, îţi plac sportul, mâncarea săntoasă şi tot ce e trendy. Poate nu schimbi faţa lumii, dar în mod sigur o faci mai frumoasă.
 

Rapul, hip-hopul şi filosofia revoltei
 

Hip-hopul şi rapul atrag atenţia asupra problemelor societăţii, de pe străzile doldora de pericole şi „după blocurile gri”.

Ca fan al lor, eşti implicat/ă, sfidător/oare şi gata oricând de revoltă. Cel puţin la suprafaţă, în ritmul versurilor dure ale cântecelor tale preferate. În marea majoritate a cazurilor însă, te adaptezi condiţiilor grele, pentru că eşti un/o supravieţuitor/oare, prin definiţie.

Ai o personalitate extrovertită, flegmatică sau uneori colerică, îţi sare repede ţandăra şi eşti mândru/ă de temperamentul tău aprins. Încrederea în tine e evidentă, îţi ştii bine locul şi eşti cu picioarele pe pământ.

Nici tu nu ai un grup foarte mare de prieteni, deşi nu eşti la fel de solitar/ă ca rockerul de mai sus. Eşti destul de sociabil/ă, dar ai anumite pretenţii de la apropiaţii tăi.

În ceea ce priveşte înfăţişarea, ce trebuie reţinut e că ţie îţi place să te afişezi şi să ieşi în evidenţă. Fie prin intermediul blugilor largi, cu turul lăsat, fie prin bling-blingurile caracteristice sau fustiţele scurte, ca în videoclipurile lui Snoop, important e să îţi pui în valoare fizicul atletic şi abdomenul lucrat.
 

Indie, jazzul, muzica clasică
 

Genurile de nişă, mai rafinate şi selective, nu au la fel de mulţi adepţi precum coloşii de mai sus, dar şi-au câştigat câţiva iubitori fideli printre adolescenţi, mai ales în cazul curentului indie.

Dacă muzica ta preferată se regăseşte mai sus, eşti inteligent/ă, cult/ă şi rafinat/ă. Îţi place frumosul, în toate formele lui, şi ai o personalitate de artist.

Eşti creativ/ă şi adori complexitatea şi diversitatea. Introvertit/ă, nu îţi place să ieşi în evidenţă, ai o mentalitatea deschisă şi eşti extrem de tolerant/ă.

Nu ai mulţi prieteni, pentru că nu eşti o fire foarte sociabilă, dar calmul şi acel aer special care pluteşte în jurul tău atrag ca un magnet. Eşti la fel de rar/ă ca un unicorn între iubitorii muzicii, dar şi la fel de preţuit ca el.

Dragostea ta pentru artă se va reflecta în înfăţişare, eşarfele, bijuteriile de tot felul şi stilul boho sunt printre cei mai buni prieteni ai tăi. Atunci când simţi şi asculţi diferit de ceilalţi, cum ai putea să arăţi asemenea lor?

Sperăm că te-ai regăsit într-una din tipologiile de mai sus şi că muzica ta preferată vorbeşte într-adevăr pe limba ta.


 

Pagina: 1 | 2

Tags: gusturile muzicale şi personalitatea adolescenţilor, ce spune despre tine muzica pe care o asculţi, stilurile/genurile muzicale, rock, pop, hip-hop, muzică clasică, muzica ȋn adolescentă;

Articole similare

Cel mai bun prieten - animalul de companie

Timp liber

Cu siguranță, ca adolescent, ai trăit momente în care te-ai simțit singur, neînțeles și ai preferat să te retragi în lumea Vezi tot

Academia 1,61 si Decathlon dau startul verii sportive

Timp liber

Academia 1,61 împreună cu sponsorul său principal Decathlon te invită în acest weekend la distracţie. Vino în oricare din magazinele Decathlon din Vezi tot

Tu ce loc ocupi în gaşca ta?

Timp liber

La fel ca toate grupurile de prieteni, şi gaşca ta e un univers în miniatură, cuprinzând tot soiul de personalităţi, care Vezi tot

La ce seriale se uită adolescenţii?

Timp liber

Plăcerea de a urmări serialul preferat, tolănit pe canapea alături de cel mai bun prieten, o limonadă şi un castron uriaş Vezi tot

Cum am petrecut cu Jessie J la Orange Summer Party

Timp liber

 Din seria „nu am să uit niciodată” vor face parte, spre nemurire, cei patru kilometri de plajă alergaţi, printre stropi calzi Vezi tot

Page Rank