Timp liber

Stil vestimentar pentru adolescenti (10–13 ani)

Scris de: Ana Burdusel | 20.03.2014

Stil vestimentar pentru adolescenti (10–13 ani)

 Fundatia Calea Victoriei va invita sambata 22 martie, ora 11:00, la atelierul de Stil vestimentar pentru adolescenti (10-13 ani), sustinut de Valentina Balasa Ario.

 
De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoana este de natura vizuala. Iar imbracamintea joaca un rol foarte important in formarea acestei impresii. Prin felul in care ne imbracam, comunicam celorlalti care sunt preocuparile noastre, din ce mediu facem parte, ce activitati desfasuram, ce pasiuni, talente sau preocupari avem.
 
Cunoasterea codului vestimentar ne ajuta sa stim cum sa ne imbracam potrivit diferitelor contexte si ocazii.
 
Vom discuta, la cele doua intalniri ale atelierului nostru, despre schimbarile care apar in viata unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinta de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentatie si accesorizare.
 
Invatam cum sa ne alegem hainele in functie de conformatia corpului si descifram impreuna diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.
 
Aflam ce trebuie sa avem in garderoba de baza – necesarul minim care sa acopere toate situatiile impuse de codul vestimentar si cum sa ne alegem accesoriile in concordanta cu hainele.
 
Fiecare intalnire va dura o ora si jumatate.
 
Lector: Valentina Balasa Ario
Data incepere: 22 Martie 2014; Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 2
Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 10 ani; Varsta Maxima: 13 ani
Cost: 70 lei; Cost redus (card fidelitate): 65 lei
Loc desfasurare: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro
 

Tags: stil vestimentar, adolescenti, moda, imbracaminte, tendinte in moda

Articole similare

Destinatia de vacanta - Tara lui Andrei

Timp liber

Șablonul pentru cum ne petrecem vacanța de vară se cerne încă din anii adolescenței. Fie că traversăm un ocean alături de Vezi tot

Recenzie de film Divergent

Timp liber

 Mergând pe urmele solid marcate ale succesului Jocurilor Foamei, Divergent îşi setează povestea în aceeaşi lume distopiană, în care fetele îndrăgostite Vezi tot

Recenzie de film: The Mortal Instruments: City of Bones

Timp liber

 Lansat în 2013 şi bazat pe seria best-seller semnată Cassandra Clare, The Mortal Instruments: City of Bones ne spune povestea lui Vezi tot

Twilight- O altfel de poveste

Timp liber

In lumea asta exista numeroase genuri, tipuri de literatura, fie impartite pe perioade de timp, fie pe categorii de preferinte astfel Vezi tot

Hai într-o excursie pe cinste!

Timp liber

Ţi-e dor de o excursie? Ai vrea să pleci vreo două zile şi nu prea ştii unde şi cu cine? Vrei Vezi tot

Page Rank