Timp liber

Stil vestimentar pentru adolescenti (10–13 ani)

Scris de: Ana Burdusel | 20.03.2014

Stil vestimentar pentru adolescenti (10–13 ani)

 Fundatia Calea Victoriei va invita sambata 22 martie, ora 11:00, la atelierul de Stil vestimentar pentru adolescenti (10-13 ani), sustinut de Valentina Balasa Ario.

 
De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoana este de natura vizuala. Iar imbracamintea joaca un rol foarte important in formarea acestei impresii. Prin felul in care ne imbracam, comunicam celorlalti care sunt preocuparile noastre, din ce mediu facem parte, ce activitati desfasuram, ce pasiuni, talente sau preocupari avem.
 
Cunoasterea codului vestimentar ne ajuta sa stim cum sa ne imbracam potrivit diferitelor contexte si ocazii.
 
Vom discuta, la cele doua intalniri ale atelierului nostru, despre schimbarile care apar in viata unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinta de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentatie si accesorizare.
 
Invatam cum sa ne alegem hainele in functie de conformatia corpului si descifram impreuna diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.
 
Aflam ce trebuie sa avem in garderoba de baza – necesarul minim care sa acopere toate situatiile impuse de codul vestimentar si cum sa ne alegem accesoriile in concordanta cu hainele.
 
Fiecare intalnire va dura o ora si jumatate.
 
Lector: Valentina Balasa Ario
Data incepere: 22 Martie 2014; Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 2
Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 10 ani; Varsta Maxima: 13 ani
Cost: 70 lei; Cost redus (card fidelitate): 65 lei
Loc desfasurare: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro
 

Tags: stil vestimentar, adolescenti, moda, imbracaminte, tendinte in moda

Articole similare

incubator107 – locul in care nu exista plictiseala

Timp liber

Daca esti adolescent, nu ai voie sa te plictisesti! Nu ai voie sa stai acasa si sa pierzi timpul, cand sunt Vezi tot

Ce emisiuni româneşti urmaresc adolescentii?

Timp liber

 Producţiile proprii au cunoscut un avânt considerabil în ultimii ani, ajungând să îşi dezvolte strategii bine gândite de marketing, să îşi Vezi tot

Tendinţe în sezonul de primăvară/vară 2012

Timp liber

Pentru fashionistele înflăcărate, săptămâna modei de la Paris, Londra, New York şi Milano, cu defilările celor mai cunoscuţi creatori şi previziunile Vezi tot

Jocurile Foamei- noua saga cinematografică a adolescenţilor

Timp liber

 Descris de mulţi critici drept noul Twilight al adolescenţilor, The Hunger Games urmează, în linii mari, aceeaşi traiectorie: o scriitoare americană Vezi tot

Destinatia de vacanta - Tara lui Andrei

Timp liber

Șablonul pentru cum ne petrecem vacanța de vară se cerne încă din anii adolescenței. Fie că traversăm un ocean alături de Vezi tot

Page Rank