Timp liber

Stil vestimentar pentru adolescenti (10–13 ani)

Scris de: Ana Burdusel | 20.03.2014

Stil vestimentar pentru adolescenti (10–13 ani)

 Fundatia Calea Victoriei va invita sambata 22 martie, ora 11:00, la atelierul de Stil vestimentar pentru adolescenti (10-13 ani), sustinut de Valentina Balasa Ario.

 
De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoana este de natura vizuala. Iar imbracamintea joaca un rol foarte important in formarea acestei impresii. Prin felul in care ne imbracam, comunicam celorlalti care sunt preocuparile noastre, din ce mediu facem parte, ce activitati desfasuram, ce pasiuni, talente sau preocupari avem.
 
Cunoasterea codului vestimentar ne ajuta sa stim cum sa ne imbracam potrivit diferitelor contexte si ocazii.
 
Vom discuta, la cele doua intalniri ale atelierului nostru, despre schimbarile care apar in viata unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinta de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentatie si accesorizare.
 
Invatam cum sa ne alegem hainele in functie de conformatia corpului si descifram impreuna diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.
 
Aflam ce trebuie sa avem in garderoba de baza – necesarul minim care sa acopere toate situatiile impuse de codul vestimentar si cum sa ne alegem accesoriile in concordanta cu hainele.
 
Fiecare intalnire va dura o ora si jumatate.
 
Lector: Valentina Balasa Ario
Data incepere: 22 Martie 2014; Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 2
Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 10 ani; Varsta Maxima: 13 ani
Cost: 70 lei; Cost redus (card fidelitate): 65 lei
Loc desfasurare: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro
 

Tags: stil vestimentar, adolescenti, moda, imbracaminte, tendinte in moda

Articole similare

Cartea Săptămânii – Nu-i timp de ramas bun de Linwood Barclay

Timp liber

Ieșind din sfera paranormalului, m-am gândit ca astăzi să vă prezint un thriller ce mi-a plăcut foarte de mult. De obicei, Vezi tot

Cartea Saptamânii – Ultimul cantec de Nicholas Sparks

Timp liber

Astăzi m-am gândit să vorbesc despre cartea lui Nicholas Sparks "Ultimul Cântec". Ați citit până acum o carte scrisă de el? Vezi tot

Mai știm să oferim mărțișoare?

Timp liber

Chiar dacă iarna nu dă semne că ar vrea să plece prea curând, peste câteva zile primăvara își intră oficial în Vezi tot

Tinuta de revelion – greu de ales?

Timp liber

Adolescentele cu siguranta se gandesc deja de mult timp cu ce sa se imbrace in seara dintre ani, si probabil si-au Vezi tot

Ce se poarta iarna aceasta?

Timp liber

Daca esti adolescenta, sigur te intereseaza moda, vrei sa stii ce se poarta, ce piese vestimentare te vor face sa fii Vezi tot

Page Rank