Timp liber

Vampirii se reîntorc – TVD4

Scris de: Alina Boagiu | 09.10.2012

Vampirii se reîntorc – TVD4

Și să vorbim despre vampiri! Cum să nu îi iubești? Veșnic tineri. Șarmanți. Atrăgători. Pasionali.  Puternici peste limitele normale. Am uitat oare ceva? Aaa! Doar un mic, mic detaliu – alimentul lor de bază este sângele, de preferat uman. Dar mulți, poate mult prea mulți uită acest micuț detaliu când vampirii sunt Stefan și Damon Salvatore.

Al 4-lea sezon din The Vampire Diaries va avea premiera pe 11 octombrie așa că în scurt timp îi vom putea revedea pe Paul Wesley și Ian Somerhalder în rolurile fraților Salvatore cât și pe Nina Dobrev – Elena Gilbert/Katherine Pirce, Candice Accola – Caroline Forbes, Kat Graham – Bonnie Bennett, Michael Trevino – Tyler Lockwood, Zach Roering – Matt Donovan, Steven McQueen – Jeremmy Gilbert.
 

Noutăți printre personaje
 

În acest sezon, al 4-lea la număr, din main cast vor face parte și Torrey DeVitto – Meredith Fell, Daniel Gillies – Elijah Mikaelson și Claire Holt – Rebekah Mikaelson, care până acum îi vedeam decât episodic.

Trei noi personaje își vor face apariția. Hayley o veche prietenă a lui Tyler, ce va fi interpretată de nimeni alta decât Phoebe Tonkin. Se pare sirenele se reunesc din nou. Atât Phoebe, cât și Claire Holt au jucat în faimosul serial cu sirene, H20 Just add water. Todd Williams va fi Connor, noul vânător de vampiri din oraș, iar Adam Kahn îl va juca pe Leon, care se întâmplă să fie vampir și totodată un vechi prieten al lui Damon.
 

Ce vrăji mai face Bonnie?
 

Sezonul 3 ne-a luat pe toți prin surprindere, Elena murind cu sânge de vampir în organism, fapt ce a dus la inevitabilul, dar totodată mult așteptatul moment de fanii de pretutindeni și anume transformarea ei într-un vampir.

În multe interviuri Paul Wesley a afirmat că i-ar plăcea să fie un vampir în realitate, numai și numai dacă Bonnie ar fi reală, asta ca să poată face “abracadabra hocus pocus” și să îl facă om când dorește el. Oare este o vrăjitoare atât de puternică să poată face asta? Acum că tranziția Elenei în vampir a început, deși ea nu își dorește acest lucru, Bonnie are ocazia îi arate lui Paul dacă poate face asemenea vrăji și dacă o poate face pe Elena să rămână om.

Deși mulți dintre fani o vor pe Elena vampir, ea nu își dorește acest lucru. Vrea să îmbătrânească și cel mai important, i-ar plăcea să aibă copii. Însă nu poate avea aceste lucruri, atât timp cât ea este vampir.

Ian Somerhalder a mărturisit că Elena vampir ar fi cel mai bun lucru pentru personajul său, Damon, cât și pentru Stefan (Paul Wesley) – pentru prima oară de când a început serialul Elena ar putea să își poarte singură de grijă, fără ca cei doi frați să facă cu schimbul.

Nu mai este mult și vom vedea ce vrăji poate face Bonnie și totodată dacă Elena va rămâne la alegerea inițială. Veșnica întrebare... Damon sau Stefan? Katherine nu a putut să își răspundă la această întrebare în aproape 2 secole. Oare Elena va reuși?

 

Tags: vampiri, The Vampire Diaries, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Stefan și Damon Salvatore, Elena Gilbert

Articole similare

Breaking Dawn Part 2: Sfârşitul unei legende cinematografice

Timp liber

Cine nu cunoaşte romantica poveste de dragoste dintre vampirul Edward Cullen, simbolul perfecţiunii masculine şi protagonistul viselor fetelor de pretutindeni şi Vezi tot

Cum îți petreci vacanța de vară?

Timp liber

Cum începe sa fie cald afară, iar soarele să strălucească din ce în ce mai tare, cum gândul tău zboară, unde Vezi tot

Bijuteriile handmade – accesorii nelipsite pentru o adolescenta

Timp liber

Bijuteriile, visul oricărei femei     Cele mai vechi dovezi atestă că femeile erau captivate de bijuterii încă din cele mai vechi timpuri Vezi tot

Timp liber

Primăvară. Martie. Luna în care băieții fac o listă cu toate fetele din viața lor care merită o mică atenție, își Vezi tot

Cartea Săptămânii - Anna Karenina de Lev Tolstoi

Timp liber

O lume perfectă pe dinafară și totuși cu multe imprefectiuni pe dinăuntru. Într-o înaltă societate cei mai respectați și onorabili oameni Vezi tot

Page Rank