Timp liber

Vampirii se reîntorc – TVD4

Scris de: Alina Boagiu | 09.10.2012

Vampirii se reîntorc – TVD4

Și să vorbim despre vampiri! Cum să nu îi iubești? Veșnic tineri. Șarmanți. Atrăgători. Pasionali.  Puternici peste limitele normale. Am uitat oare ceva? Aaa! Doar un mic, mic detaliu – alimentul lor de bază este sângele, de preferat uman. Dar mulți, poate mult prea mulți uită acest micuț detaliu când vampirii sunt Stefan și Damon Salvatore.

Al 4-lea sezon din The Vampire Diaries va avea premiera pe 11 octombrie așa că în scurt timp îi vom putea revedea pe Paul Wesley și Ian Somerhalder în rolurile fraților Salvatore cât și pe Nina Dobrev – Elena Gilbert/Katherine Pirce, Candice Accola – Caroline Forbes, Kat Graham – Bonnie Bennett, Michael Trevino – Tyler Lockwood, Zach Roering – Matt Donovan, Steven McQueen – Jeremmy Gilbert.
 

Noutăți printre personaje
 

În acest sezon, al 4-lea la număr, din main cast vor face parte și Torrey DeVitto – Meredith Fell, Daniel Gillies – Elijah Mikaelson și Claire Holt – Rebekah Mikaelson, care până acum îi vedeam decât episodic.

Trei noi personaje își vor face apariția. Hayley o veche prietenă a lui Tyler, ce va fi interpretată de nimeni alta decât Phoebe Tonkin. Se pare sirenele se reunesc din nou. Atât Phoebe, cât și Claire Holt au jucat în faimosul serial cu sirene, H20 Just add water. Todd Williams va fi Connor, noul vânător de vampiri din oraș, iar Adam Kahn îl va juca pe Leon, care se întâmplă să fie vampir și totodată un vechi prieten al lui Damon.
 

Ce vrăji mai face Bonnie?
 

Sezonul 3 ne-a luat pe toți prin surprindere, Elena murind cu sânge de vampir în organism, fapt ce a dus la inevitabilul, dar totodată mult așteptatul moment de fanii de pretutindeni și anume transformarea ei într-un vampir.

În multe interviuri Paul Wesley a afirmat că i-ar plăcea să fie un vampir în realitate, numai și numai dacă Bonnie ar fi reală, asta ca să poată face “abracadabra hocus pocus” și să îl facă om când dorește el. Oare este o vrăjitoare atât de puternică să poată face asta? Acum că tranziția Elenei în vampir a început, deși ea nu își dorește acest lucru, Bonnie are ocazia îi arate lui Paul dacă poate face asemenea vrăji și dacă o poate face pe Elena să rămână om.

Deși mulți dintre fani o vor pe Elena vampir, ea nu își dorește acest lucru. Vrea să îmbătrânească și cel mai important, i-ar plăcea să aibă copii. Însă nu poate avea aceste lucruri, atât timp cât ea este vampir.

Ian Somerhalder a mărturisit că Elena vampir ar fi cel mai bun lucru pentru personajul său, Damon, cât și pentru Stefan (Paul Wesley) – pentru prima oară de când a început serialul Elena ar putea să își poarte singură de grijă, fără ca cei doi frați să facă cu schimbul.

Nu mai este mult și vom vedea ce vrăji poate face Bonnie și totodată dacă Elena va rămâne la alegerea inițială. Veșnica întrebare... Damon sau Stefan? Katherine nu a putut să își răspundă la această întrebare în aproape 2 secole. Oare Elena va reuși?

 

Tags: vampiri, The Vampire Diaries, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Stefan și Damon Salvatore, Elena Gilbert

Articole similare

Cartea Săptămânii – Revolta de Suzanne Collins

Timp liber

Revolta este volumul trei și ultimul din seria Jocurile Foamei. Acțiunea întregului roman este atât de imprevizibilă și intensă, încât la Vezi tot

Cu care fată din Gossip Girl te identifici cel mai bine?

Timp liber

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre personalitatea, relaţiile şi stilul celor patru protagoniste ale hit-ului Pretty Little Liars, de data asta Vezi tot

Beneficii si satisfactii pentru orice adolescent: munca de voluntariat

Timp liber

Voluntariatul nu beneficiaza de o popularitate prea ridicata in tara  noastra, insa lucrurile au inceput sa se schimbe in ultimii ani, Vezi tot

Academia 1,61 te invita la Aventură în familie: Patru ore de jocuri interactive pentru părinţi şi copii – 22 martie 2014

Timp liber

Când a fost ultima oară când ai trăit o aventură fascinantă, educativă şi amuzantă alături de copilul sau nepotul tău? Când Vezi tot

Sa vorbim despre viitorul copiilor nostri!

Timp liber

 Traim intr-o lume in care tehnologia avanseaza intr-un ritm extrem de alert. Avem in buzunar cele mai recente smartphone-uri, laptopurile si Vezi tot

Page Rank